Synchroline Sunwards BB Face & Neck Cream Spf50+, 50ml

Synchroline Sunwards BB Face & Neck Cream Spf50+, 50ml

Слънцезащитен крем за лице и шия с действие против бръчки и цвят за покриване на несъвършенства

код на продукта: 051086
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  44,77лв. (22,90€)

Synchroline Sunwards BB крем за лице и шия Spf50+ Слънцезащитен крем за лице и шия с действие против бръчки и цвят за покриване на несъвършенствата 50 ml Базиран е на отличителни авангардни технологии за осигуряване на широкоспектърна слънцезащита...  още

26,86лв. (13,74€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8023628000421

Synchroline Sunwards BB крем за лице и шия Spf50+ Слънцезащитен крем за лице и шия с действие против бръчки и цвят за покриване на несъвършенствата 50 ml

Базиран е на отличителни авангардни технологии за осигуряване на широкоспектърна слънцезащита, способна да действа точно върху слънчевата UVB и A радиация и да регулира действието на видимата и инфрачервена радиация. Със SPF 50+ за много висока защита и с UVA звезден рейтинг „МАКСИМУМ“ за защита срещу UVA лъчение, което е отговорно за фотостареенето на кожата.

С фотостабилни филтри, които не се разграждат по време на излагане на слънце за по-голям и по-стабилен защитен ефект.

С технологията Synchroblock, която предотвратява абсорбирането на филтрите от кожата, което позволява по-ефективна защита от слънчевата радиация и по-голяма безопасност. Идеален и за хора с чувствителна кожа.

С цвят за покриване на несъвършенствата по кожата.

Характеризира се и с ефект против бръчки, благодарение на действието на специална смес от хиалуронова киселина с различно молекулно тегло (H.A.T. Hyaluronic Acid Technosophy, SYNCROLINE® ноу-хау), дълготраен овлажняващ ефект благодарение на ксилитол и глицерол които повишават повърхностната хидратация на кожата и имат антиоксидантен и успокояващ ефект благодарение на MSM, който намалява дразненето, причинено от физически или химически агенти и драстично намалява еритемата, причинена от UVB радиация.

Отличава се с по-голяма водоустойчивост [Very Water Resistant] и отлични органолептични характеристики: разнася се лесно, попива бързо, без да оставя мазно и лепкаво усещане. След нанасяне кожата става и остава мека и гладка.

Предлага се в практична опаковка с Airless Technology (Технология без въздух), която позволява по-голяма защита на продукта и с помпа, която осигурява с всяко натискане, по постоянен начин, около 1 ml крем.

СЪС SUNWARDS ALERT Система за предупреждение за UV ниво във всяка опаковка, където лесно чрез излагане на флакона на слънце за 10-15 секунди е възможно да имате визуална индикация за наличие на UV радиация, по всяко време и навсякъде.

Препоръчва се нанасянето му преди излагане на слънце, както и честото му подновяване, особено след изпотяване, плуване или избърсване.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук