Tonosan Immunity Food Supplement with Honey & Lemon Flavor 20 Сашета

Tonosan Immunity Food Supplement with Honey & Lemon Flavor 20 Сашета

Хранителна добавка с витамини, микроелементи и естествени екстракти за подсилване на имунитета, вкус на мед и лимон

код на продукта: 046950
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  33,12лв. (16,94€)

Хранителна добавка Tonosan Immunity с витамини, микроелементи и естествени екстракти за подсилване на имунитета, овкусете мед и лимон 20 сашета Tonosan Immunity е хранителна добавка с научно проучен състав за периоди, когато тялото се нуждае от си...  още

28,82лв. (14,74€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206938419807
ТЕГЛО: 81gr

Хранителна добавка Tonosan Immunity с витамини, микроелементи и естествени екстракти за подсилване на имунитета, овкусете мед и лимон 20 сашета

Tonosan Immunity е хранителна добавка с научно проучен състав за периоди, когато тялото се нуждае от силна имунна система.

Състои се от иновативна комбинация от витамини, микроелементи и натурални екстракти.

Витамин А е микроелемент, жизненоважен за поддържане на зрението, растежа и защитата на епитела и целостта на лигавицата.

Подобно на витамин D, той участва в развитието на имунната система и играе регулаторна роля в клетъчните имунни отговори и имунните процеси, засягайки както вродената, така и придобитата имунна система.

Витамин С е известен антиоксидант, който инхибира пероксидацията на мембранните фосфолипиди и е необходим за синтеза на няколко хормона. Витамин С също така намалява продължителността на симптомите на обикновена настинка и добавянето му подобрява функционирането на човешката имунна система.

Има доказателства, че фолиевата киселина (витамин B9) и кобаламинът (витамин B12) играят ключова роля за нормалното функциониране на имунната система, тъй като недостатъчните нива могат драстично да променят имунния отговор.

Цинкът е жизненоважен за нормалния растеж и функция на клетките, медиирани от вродения имунитет, тъй като способността му да действа като антиоксидант и да стабилизира мембраните предполага, че той играе роля в предотвратяването на увреждането на свободните радикали по време на възпалителни процеси.

Медта е от съществено значение за оптималната вродена имунна функция, а хранителните дефицити водят до повишена чувствителност към бактериални инфекции.

Селенът е мощен хранителен антиоксидант, който проявява биологични ефекти и силно влияе върху възпалението и имунните реакции.

Прополисът е смолист материал, събиран от пчелите и проявява антимикробна, антивирусна и противогъбична активност.

Ехинацеята е многогодишно лечебно растение с важни имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства и се използва за облекчаване на симптомите на обикновена настинка, но и за краткосрочна профилактика и лечение.

Игликата е многогодишно растение, традиционно използвано като билково лекарство заради отхрачващите си свойства при настинки, свързани с обикновена настинка. Смес от сапонини от иглика показва противогрипна активност, причинявайки значително инхибиране.

Екстрактът от киста е богат на полифеноли, предлагащи антиоксидантна защита, докато проучванията показват, че има антивирусна активност срещу патогенния грипен вирус.

  • Подходящо за деца над 14 години.
  • Подходящо за вегетарианци.
  • С вкус на лимон и мед.

Приемайте по 1 саше TONOSAN® Immunity дневно или според указанията на Вашия лекар, за предпочитане с обяда.

Изпразнете съдържанието на сашето в 200 mL вода и разбъркайте добре преди консумация.


ОПАКОВКА: 20 сашета

Предупреждения:

  • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
  • Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета.
  • Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или лечение на човешка болест. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми.
  • Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от малки деца.

№ Уведомление за AEO: 135086 / 22-12-2020 (Продуктът не подлежи на процес на лицензиране)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук