Vapona Електрическо устройство с регулатор на силата на звука 1 брой и течност против комари, резервна 1x18ml

Vapona Електрическо устройство с регулатор на силата на звука 1 брой и течност против комари, резервна 1x18ml

код на продукта: 052827
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  11,12лв. (5,69€)

Електрически уред Vapona с регулатор на обема 1 брой и течност против комари, резервен 1x18 ml Новият течен комплект против комари Vapona ефективно се бори с обикновените и тигровите комари, мухи и комари. Благодарение на регулатора на звука предл...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201395133839
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Електрически уред Vapona с регулатор на обема 1 брой и течност против комари, резервен 1x18 ml

Новият течен комплект против комари Vapona ефективно се бори с обикновените и тигровите комари, мухи и комари. Благодарение на регулатора на звука предлага двойна ефективност и защита дори при отворени прозорци и светлини. Съставът му не съдържа аромати и благодарение на съставката Bitrex предпазва децата от случайно поглъщане.

  • 100% защита
  • Без аромат
  • С регулатор на обема: функция MAX за по-големи пространства.
  • Модерен дизайн и до 45 нощувки защита.

Етап 1:
Развийте щепсела от течността и го поставете в устройството, като го завиете внимателно, докато пасне добре. Запомнете, не покривайте устройството и спазвайте разстояние от около 60 см от други предмети.

Стъпка 2:
Използвайте бутона, за да активирате нормален режим (с плъзгане на бутона надолу) за защита от комари и тигрови комари. Използвайте режим Max (преместете бутона нагоре) за двойна защита, особено в големи помещения с отворени прозорци и светлини. Светлината променя цвета си в зависимост от използвания режим: оранжево е равно на нормален режим и зелено е равно на максимален режим.

Ако няма да използвате устройството дълго време, развийте течността и я покрийте с капачката.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: При нормална работа течността издържа 45 нощи (8 часа на нощ). В режим Max течността издържа 23 нощи (8 часа на нощ). Не го използвайте повече от 8 часа на ден в режим Max.

Допълнителни съвети:
Уредът предлага достатъчни резултати в помещение от 30 m3. За по-големи пространства или когато прозорците са отворени, използвайте функцията Max.

Устройството трябва да се използва само с електрическа течност Vapona. Използването на друга течност може да причини токсичност или опасност от пожар.

Рециклирайте външната опаковка (картон). Устройството се рециклира в специални пунктове за рециклиране на устройства. Флаконът с течност не се рециклира. Изхвърлете го в консумативите.

Пралетрин 2,0% w/w, Помощни вещества 97,78% w/w. Съдържа Vitrex® в минимално участие, за останалия процент до 100%. Vitrex® с горчивия си вкус предпазва децата от случайно поглъщане на продукта.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук