Vapona Promo Zero Електрически уред 1 брой и репелент против комари, резервен 1x18ml

Vapona Promo Zero Електрически уред 1 брой и репелент против комари, резервен 1x18ml

код на продукта: 052821
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  9,74лв. (4,98€)

Vapona Zero течен репелент против комари, резервно и електрическо устройство за 45 нощи защита Електрическият уред Vapona Zero е идеалното решение срещу обикновени комари и тигрови комари с 0% аромат и 0% консерванти за избягване на възможна алерг...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201395151239
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Vapona Zero течен репелент против комари, резервно и електрическо устройство за 45 нощи защита

Електрическият уред Vapona Zero е идеалното решение срещу обикновени комари и тигрови комари с 0% аромат и 0% консерванти за избягване на възможна алергична реакция, като същевременно предлага познатата защита на Vapona дори при включени светлини

Съдържа:

  • 1 електрически уред
  • 1 флакон от 18 мл

Етап 1:
Развийте капачката на прозрачния флакон, съдържащ течността, за да видите фитила, след което го завийте здраво в гнездото, разположено в долната част на електрическото устройство.

Стъпка 2:
Поставете устройството в електрически контакт (220 V) близо до отворен прозорец и не забравяйте да държите флакона в изправено положение както по време на работа, така и по време на съхранение. Няколко часа след включването на уреда в електрическата мрежа изпаренията, отделяни при нагряването на фитила, прогонват досадните насекоми от помещението. Тези, които може да са останали, стават неактивни и не жилят.

Ако няма да използвате устройството дълго време, развийте течността и я покрийте с капачката.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Течността продължава 45 нощи (8 часа на нощ).

Допълнителни съвети:
Един флакон Vapona Liquid е достатъчен за 30 кубични метра пространство и действието му е стабилно през препоръчителното максимално време за работа от 8 часа денем или нощем.

За по-големи пространства използвайте повече от една течност Vapona.

Безжичните устройства с контакт имат възможност за завъртане на щепсела, така че устройството да може да се позиционира вертикално, независимо дали контактът е ориентиран хоризонтално или вертикално.

За да извадите празната бутилка, просто я развийте от електрическото устройство, след като първо я извадите от контакта.

Рециклирайте външната опаковка (картон). Устройството се рециклира в специални пунктове за рециклиране на устройства. Флаконът с течност не се рециклира. Изхвърлете го в кошчето.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук