Black Friday 2022 Black Friday

Попълнете имейла си и разберете преди всички наши
Уникални оферти за Черен петък.

  • Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που καταχωρήσατε δεν είναι έγκυρη

Черен петък се очаква на 27 ноември 2021 г.. Но офертите започват в началото на седмицата. Не забравяйте да се абонирате за нашия бюлетин, за да бъдете информирани навреме за всичките му предложения за Черния петък на aptekapromahon.com!

Black friday in Pharm24
Богато разнообразие от продукти

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων
που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη υγείας, ευεξίας, ομορφιάς και καθημερινής φροντίδας του σύγχρονου ανθρώπου, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φύλου!

Сигурни транзакции

Ασφαλείς συναλλαγές
με δυνατότητα πληρωμής με 4 διαφορετικούς τρόπους (Αντικαταβολή, Κάρτα, Paypal, Bank Transfer) και άτοκες δόσεις σε παραγγελίες άνω των 100€!

Незабавна доставка

Незабавна доставка
само за няколко дни!

BLACK_FRIDAY_BENEFITS_ALT_TEXT4

BLACK_FRIDAY_BENEFITS_TEXT4

BLACK_FRIDAY_BENEFITS_ALT_TEXT5

BLACK_FRIDAY_BENEFITS_TEXT5

BLACK_FRIDAY_BENEFITS_ALT_TEXT6

BLACK_FRIDAY_BENEFITS_TEXT6

Малко информация за Черния петък

Защо Черният петък се нарича така?

Истината е, че от време на време се дават различни обяснения за това конкретно име. Според някои източници този термин идва от Филаделфия. Както казахме преди, Черният петък е петъкът след Деня на благодарността, който дори е определен като начало на коледния сезон. В същото време това е празник за много служители. Всичко това допринесе за увеличаване на трафика на превозни средства, особено досадно за пешеходците. Така те нарекоха последния петък на ноември Черен петък или по друг начин Черен петък.
Друга версия твърди, че Черен петък е наречен така, тъй като това е моментът, от който се увеличават печалбите в търговията на дребно. В американския жаргон тази точка се обозначава с фразата "на черно" . Така че този петък се нарича „Черен петък“ .


Black Friday Tips

Направете своите покупки в нашия електронен магазин без стрес, като сте се подготвили правилно за Черния петък.
Не забравяйте да се абонирате за нашия бюлетин. Информирайте се незабавно за нашите уникални предложения за Черен петък, подаръци и др.