Korres Argan Oil Post-Colour Mask Маска за коса след боядисване, с арганово масло 125ml

Korres Argan Oil Post-Colour Mask Маска за коса след боядисване, с арганово масло 125ml

код на продукта: 030307
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  31,08лв. (15,90€)

Korres Argan Oil Post-Colour Mask Маска за коса след боядисване, с арганово масло 125ml ЗДРАВА, ХИДРАТИРАНА КОСА И ДЪЛГОТРАЙНО БЛЯСКАВ ЦВЯТ, ДО МЕСЕЦ СЛЕД БОЯДИСВАНЕТО [1] Съставката определяща Νο1 колекцията от бои за коса в аптеката [2], арга...  още

26,12лв. (13,36€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069075933
ТЕГЛО: 125gr

Korres Argan Oil Post-Colour Mask Маска за коса след боядисване, с арганово масло 125ml

ЗДРАВА, ХИДРАТИРАНА КОСА И ДЪЛГОТРАЙНО БЛЯСКАВ ЦВЯТ, ДО МЕСЕЦ СЛЕД БОЯДИСВАНЕТО [1]

Съставката определяща Νο1 колекцията от бои за коса в аптеката [2], аргановото масло, се явява основата на новата серия грижа за косата след боядисване, осигурявайки още по-дълготрайни цвят, блясък и усещане за хидратация. Шампоан, омекотяващ балсам и маска за коса, специално създадени, за да отстранят остатъците от боята, хидратират косъма, без да го утежняват, засилват интензивността и продължителността на цвета и блясъка, придавайки същевременно мекота и еластичност на косата.

Аргановото масло, наричано още "течното злато на пустинята", представлява богат източник на мастни киселини и естествени токофероли. To e особено популярно не само заради приятния си аромат, богатата и немазна текстура, но и заради своето овлажняващо и дълбоко подхранващо действие. Възстановява нивата на влага и предпазва косата от увреждане, като същевременно ѝ придава уникална мекота и блясък. Маслата от слънчоглед, маслина и жожоба, комплексът от полизахариди, екстрактите оτ цвекло, критски риган и майорана, пептидите и аминокиселините от carob tree, както и протеините и витамините, се смесват с аргановото масло в новите формули, за да защитят цвета, блясъка, външния вид и меката текстура на косата, непосредствено след приключване на процеса на боядисване до следващата процедура!

ПОДХРАНВАНЕ В ДЪЛБОЧИНА - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА УВРЕЖДАНИЯТА - МАКСИМАЛНА ДЪЛГОТРАЙНОСТ НА ЦВЕТА и БЛЯСЪКА

Маска за коса, след боядисване, обогатена с арганово и абисинско масло, масло от карите, както и с пшенични протеини, която осигурява максимална дълготрайност на цвета, хидратира, подхранва косъма и възстановява увредена коса, подложена на химическо третиране (боядисване).

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН ПРОДУКТ

[1]Self-evaluation test / Argan Oil Post-Colour Shampoo & Argan Oil Post-Colour Mask / резултат потвърден от жени, ползвали продуктите в продължение на 28 дни, след нанасянето на боята за коса.

[2] KORRES ARGAN OIL HAIR COLORANT / Данни IMS Hellas, Категория Бои за коса, 2018

Нанесете маската върху влажна коса, оставете да действа 3-5 минути, след което изплакнете обилно с вода.

Прилагайте 1-2 пъти седмично.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук