Moller’s Омега-3 мастни киселини за деца с вкус на ягода, 36 желирани рибки
-10%

Moller’s Омега-3 мастни киселини за деца с вкус на ягода, 36 желирани рибки

код на продукта: 027927
миг наличност (на склад)

Moller’s Омега-3 мастни киселини за деца с вкус на ягода, 36 желирани рибки Уникален продукт, специално създаден за деца. Подходящ също така и за възрастни. Желирани таблетки Омега-3 мастни киселини под формата на рибки, с невероятен ягодов вку...  още

36,36лв.  32,73лв.
18,60€ 16,74€
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7070866027674

Moller’s Омега-3 мастни киселини за деца с вкус на ягода, 36 желирани рибки

Уникален продукт, специално създаден за деца. Подходящ също така и за възрастни.

Желирани таблетки Омега-3 мастни киселини под формата на рибки, с невероятен ягодов вкус.

За тези деца, които се затрудняват с пиенето на масло от черен дроб на треска, желираните рибки Möller’s са идеалното решение за прием на Омега-3 мастни киселини и витамин D. 

Без съдържание на изкуствени оцветители и подсладители.

През последните години редица изследвания показват, че Омега-3 мастните киселини се явяват важен хранителен фактор за нашето здраве. В същото време маслото от черен дроб на треска, известно преди заради съдържанието си на витамини А и D, се превърна в невероятна естествена суперхрана, тъй като бе установено, че се явява изключително богат източник на Омега-3 мастни киселини.

В Норвегия, която е родината на маслото от черен дроб на треска и рибеното масло, но също така и в много други страни, особено в страните от далечния север, производителят на продуктите Möller's се явява първенец по качество на хранителните си добавки на основата на Омега-3 мастни киселини.

Със спецификации за чистота (липса на тежки метали и други токсични вещества) и антиоксидантна защита на своите продукти, които са далеч по-строги от тези на Норвегия и Европейския съюз, както и със суровини с ненадминато качество, Möller's предлага на своите потребители, в продължение на вече 160 години  продукти, „изградили“ здравето на милиони деца и възрастни по целия свят.

Компанията Apollonian Nutrition, компания със страст към качеството, която старателно проучва и предоставя на своите клиенти най-доброто, което се произвежда в международен план, доставя на гръцкия пазар директно от фабриката производител изключителните продукти Möller’s, без допълнителна преработка или натоварване.

Какви са ползите от маслото от черен дроб на треска?

Маслото от черен дроб на треска Möller’s представлява рафинирано масло от пресен черен дроб на треска или други риби от семейство Gadidae. Богато е на Омега-3 мастни киселини и витамин D. Съдържа също така витамин Α и витамин Ε (като антиоксидант). По този начин, ползите за организма са многобройни:

  • Омега-3 мастни киселини (DHA и EPA)

Мастните киселини DHA и EPA се откриват в маслото от черен дроб на треска и рибените масла и се явяват най-важните мастни киселини в семейството на Омега-3 мастните киселини. Те са структурни компоненти на човешките клетки и важни елементи за правилното функциониране на мозъка, очите и сърцето. Спомагат за предотвратяването и намаляването на ставни заболявания и ревматоиден артрит, рахит и остеопороза, сърдечно-съдови заболявания, рак, дислексия и хиперактивност, депресия, диабет, инфекции и кожни заболявания.

Някои изследвания показват, че способстват за намаляване на симптомите, свързани с нарушаването и липсата на концентрация при децата и подобряват умствените им способности. Налице са индикации, показващи, че предпазват от Alzheimer и постепенна загуба на памет с напредване на възрастта. Проучване на Harvard показва, че приемът им повишава с 2,22 години продължителността на живота при възрастните хора. 

Според други изследвания, маслото от черен дроб на треска подобрява качеството на спермата. Така например, извършено проучване в сферата, установява, че четиригодишни деца, чиито майки са приемали масло от черен дроб на треска (DHA и EPA) по време на бременността и кърменето, се представят по-добре на тестове за интелигентност, в сравнение с деца, чиито майки са приемали други видове масла.

  • Витамин D

Най-важната роля на витамин D е да регулира абсорбцията на калций и фосфор, необходими за изграждането на костите. Липсата му забавя растежа на човешкия скелет и "омекотява" костите, причинявайки рахит. Изследвания показват, че витамин D играе също така важна роля за правилното функциониране на мозъка при хора на средна възраст, както и при хора в напреднала възраст. Проучвания подкрепят и твърдението за участието му във функционирането на имунната система.

Препоръчителна доза: х2 желирани рибки дневно.

Внимание

Уверете се, че децата нямат достъп до продукта, поради риск от свръхконсумация, заради особено приятния му вкус на ягода.

Продуктът е предназначен за дъвчене. Подходящ е за деца над 3-годишна възраст, тъй като по-малките деца може да не са запознати с дъвченето на подобни продукти.

Очакван страничен ефект, в случай на предозиране: диария.                      

Не превишавайте препоръчителната дневна доза, без предварителна консултация с Вашия лекуващ лекар. Хранителните добавки не трябва да бъдат използвани като заместител на балансираното и здравословно хранене. 

Съдържа подсладители от естествени източници (ксилитол, сорбитол).

Съставки                       в 2 желирани рибки

Омега-3 мастни киселини       370mg

от които

DHA                                          280mg

EPA                                           56mg  

Витамин D (D3)                      10mg=400iu (200%*)

върху ПДП 

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук