Nuk Sensitive Silicone Soother 6-18m 1 Парче - Розово

Nuk Sensitive Silicone Soother 6-18m 1 Парче - Розово

Залъгалка, изработена от 100% силикон, изключително мека и гъвкава

код на продукта: 055455
миг наличност (на склад)
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  9,68лв. (4,95€)

Силиконова залъгалка Nuk Sensitive 6-18m 100% силиконова залъгалка, изключително мека и гъвкава 1 брой 100% ултрамек силикон, с особено мека текстура Иновативна NUK форма, ...  още

9,68лв. (4,95€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 10736386003
Вижте също продукти в тази категория:
Силиконови залъгалки

Силиконова залъгалка Nuk Sensitive 6-18m 100% силиконова залъгалка, изключително мека и гъвкава 1 брой

  • 100% ултрамек силикон, с особено мека текстура
  • Иновативна NUK форма, която е моделирана по женска гърда по време на кърмене
  • Изключително мек нипел, който намалява риска от разместване на зъбите и челюстта
  • Без BPA, 1 брой в опаковка

Силиконова залъгалка NUK Sensitive: Изключително нежна с нашите любими малки

Когато нашите малки се раждат, тяхната много млада и нежна бебешка кожа е особено чувствителна. Ето защо в NUK сме проектирали NUK Sensitive Silicone Pacifier като част от вашето основно оборудване за бебето. Тази залъгалка е направена от 100% ултра мек силикон и следователно е особено нежна към чувствителната кожа на бебето. Благодарение на гъвкавата си и леко извита форма, тя обгръща лицето на бебето почти като втора кожа. Освен това не покрива носа и следователно нашите бебета нямат затруднения в дишането.

Силиконовите залъгалки NUK Sensitive се предлагат в различни цветове. Техният дизайн е оригинален и гъвкав, така че всяка версия да пасва на всички детски дрехи. Опаковката им спестява място, служи като практичен калъф за носене и може да се използва и за стерилизиране на залъгалката в микровълновата. Залъгалката е подходяща за новородени и малки изследователи до 18 месечна възраст. Това дава на нашите малки любимци особено нежно начало на техния вълнуващ живот!

Залъгалки NUK: Нашият модел е природата

Тъй като началото на живота е особено вълнуващо за бебетата, за нас в NUK е особено важно те да се чувстват добре през цялото време и да се развиват свободно. Специалната форма на нашите залъгалки допринася за много приятно усещане: зърното е не само изключително меко, но и е моделирано по подобие на майчината гърда при кърмене. Формата поддържа естественото движение на бозайниците, което играе важна роля не само за хранене, но и за усвояване на важни умения. По време на този инстинктивен процес бебетата координират много мускули и ги тренират едновременно. Те ще имат нужда от тези мускули по-късно, за да преглъщат, дъвчат и говорят правилно.

Докато нашите любими малки растат, така челюстите и небцето им растат. Поради тази причина NUK Sensitive Silicone Pacifier се предлага в два размера, така че можете да изберете правилния размер въз основа на възрастта, съответстваща на съответната фаза на развитие. Благодарение на своята форма, размер и материал, изключително мекият накрайник на залъгалката се приспособява удобно към устата на бебето и оставя достатъчно място както за сукателни движения, така и за езика и зъбите. Това намалява риска от неправилно подреждане на зъбите или челюстта. Експертите също са убедени: 90% от педиатрите, анкетирани в нашата анкета, биха препоръчали тази щадяща челюстта* залъгалка от NUK.

* Независимо пазарно проучване сред 50 педиатри. Германия 2018г

Устойчивост и любов: силиконова залъгалка с многократна опаковка-калъф

Устойчивостта е основен приоритет за нас. Искаме да дадем възможност на родителите да използват нашата опаковка след отваряне, вместо да я изхвърлят. Всяка залъгалка NUK се предлага в издръжлива чанта за многократна употреба. Този калъф поддържа всяка залъгалка чиста и предлага защита - идеално решение за защита на любимия спътник на бебето от мръсотия и влага, особено когато сте навън.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук