Aboca Fitonasal Concntrated Spray 30ml

Aboca Fitonasal Concntrated Spray 30ml

Концентриран спрей за нос, който отпушва и предпазва лигавицата

код на продукта: 054888
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  24,63лв. (12,60€)

Aboca Fitonasal Concentrated Spray Концентриран спрей за нос, който деконгестира и защитава лигавицата 30 ml Концентриран фитоназален спрей е защитен деконгестант, показан при всички видове настинки, алергии и като цяло при случаи на запушване и д...  още

19,71лв. (10,08€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472016212
Вижте също и продуктите в категориите:
За уши и нос, Назална обструкция на пълнолетни, алергии

Aboca Fitonasal Concentrated Spray Концентриран спрей за нос, който деконгестира и защитава лигавицата 30 ml

Концентриран фитоназален спрей е защитен деконгестант, показан при всички видове настинки, алергии и като цяло при случаи на запушване и дразнене на носните кухини, свързани с остри или хронични проблеми. Концентриран фитоназален спрей е продукт, чието действие се дължи на всички компоненти от състава му.
Сред тях особено важен е молекулярният комплекс, състоящ се от танини, флавоноиди и алити, които в комбинация с растителен глицерин придават на продукта следните свойства:

1. Деконгестантно нефармакологично действие, дължащо се на балансирания и стандартизиран осмоларитет (750 mOsm/Kg), който благоприятства привличането на течности от конгестираната лигавица, втечняването на слузта и улесняването на нейното отстраняване, също и чрез механично действие за измиване на носната кухина, без да предизвиква дразнене и сухота.
2. Защитно действие, благодарение на мукоадхезивни и антиоксидантни свойства, които допринасят за поддържането на целостта на епителната бариера и процеса на регенерация на лигавицата.
Естествените аромати на евкалипт и мента придават приятно усещане за свежест. Концентриран фитоназален спрей не съдържа вазоконстрикторни деконгестанти и благодарение на иновативния си нефармакологичен механизъм на действие не предизвиква привикване, не изсушава лигавицата, не дразни и може да се използва често, дори и за продължителни периоди от време.
Консервирането се осигурява от производствения процес със стерилна система за филтриране и опаковане в микробиологично контролирана среда, без използване на консерванти.

ОПАКОВАНЕ:
Fitonasal Spray Concentrated Nasal Solution се доставя в стъклен флакон, който разполага с технологичен апликатор APF (Advanced Preservative Free), многодозова система с интегрирана микрофилтрационна мембрана, която гарантира следното:

Предварително дозиран спрей за мъгла: Апликаторът за пръскане с помпа освобождава специфичен обем разтвор с всяко пръскане, което позволява равномерно разпределение.
Качество и липса на консерванти: Филтриращата мембрана запазва микробиологичното качество на продукта, при всяко пръскане, като филтрира входящия въздух. Тази функция прави продукта използваем до изтичане на срока на годност, без използването на синтетични консерванти.
Опазване на околната среда: Продуктът е екологичен, тъй като не съдържа пропелент.

Дозировка за възрастни и юноши над 12 години: Впръскайте 2 пъти в ноздра, издухайте носа и повторете приложението.

Дозировка за деца от 6 до 12 години: Впръскайте 1 път в ноздра, издухайте носа и повторете нанасянето.

След всяка употреба почиствайте апликатора с чиста, влажна кърпа, след което го подсушавайте старателно. Препоръчва се концентрираният спрей Fitonasal да се нанася няколко пъти през деня дори на чести интервали и да се повтаря нанасянето преди лягане.

Предпазни мерки
Да не се използва при свръхчувствителност или алергия към една или повече съставки. Използва се изключително през носа. Избягвам зрителен контакт. В случай на контакт, изплакнете с вода. Ако симптомите са постоянни, консултирайте се с лекар.
Да се съхранява при стайна температура, на сухо и прохладно място, далеч от източници на топлина и защитено от светлина. Дръж далеч от деца. Не изхвърляйте в околната среда след употреба.

Стандартизиран молекулярен комплекс, състоящ се от фракция танини и фракция флавоноиди (от хамамелис и мащерка) и Алит (минерална сол, която не е преминала през химическа обработка).
Вода, растителен глицерин, естествен аромат на евкалипт и естествен аромат на мента.

Продуктът не съдържа консерванти, емулгатори и други синтетични вещества.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук