Aboca LenoDiar Pediatric 12 Sachets

Aboca LenoDiar Pediatric 12 Sachets

За лечение на диария и балансиране на червата при деца над 1 година

код на продукта: 054901
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  27,37лв. (14,00€)

Aboca LenoDiar Pediatric за лечение на диария и балансиране на червата при деца над 1 година 12 сашета Lenodiar Pediatric е показан за лечение на диария. Продуктът намалява диарийните изпражнения и благоприятства чревната функция. Диарията е явлен...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472012863
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Aboca LenoDiar Pediatric за лечение на диария и балансиране на червата при деца над 1 година 12 сашета

Lenodiar Pediatric е показан за лечение на диария. Продуктът намалява диарийните изпражнения и благоприятства чревната функция. Диарията е явление, свързано със състояние на раздразнение и възпаление на чревната лигавица поради различна етиология. Характеризира се с повишена секреция и/или намалена абсорбция на течности, свързани с повишена чревна подвижност. Освен дискомфорт и болка, диарията носи риск от дехидратация, загуба на витамини и минерали и дисбаланс на чревната бактериална флора.

ПОКАЗАНИЯ
Lenodiar Pediatric е показан за лечение на диария с различна етиология (вирусна инфекция, грипоподобно заболяване, характеризиращо се с диария, функционална диария, ятрогенна диария, причинена от лекарства, диария на пътника). Препоръчително е да се уверите, че бебето получава достатъчно течности, за да избегнете дехидратация.
Продуктът е показан от 1-годишна възраст.

КАК РАБОТИ
Lenodiar Pediatric работи благодарение на Actitan-F, молекулярен комплекс на растителна основа, плод на изследванията на Aboca, който намалява диарийните изпражнения и нормализира състава на изпражненията, благоприятствайки бързия баланс на чревните функции.

Actitan-F лекува възпалението на чревната лигавица, което възниква при диария, благодарение на два механизма на действие:
1. защитно действие, постигнато чрез образуване на мембрана с бариерно действие, която ограничава контакта с микроорганизми и дразнители
2. антиоксидантно действие, което лекува дразнене на лигавицата.

Благодарение на синергията на своите действия, Lenodiar Pediatric благоприятства бързото възстановяване на чревната функция и баланса на бактериалната флора (микрофлора).

Благодарение на механизма си на действие, продуктът действа съобразено с физиологията на червата и без да предизвиква запек.

Lenodiar Pediatric е безглутенов продукт с приятен вкус.

  • Препоръчва се прием на 1 саше на всеки 3 часа до максимум 4 сашета на ден в зависимост от интензивността на заболяването
  • Разтворете съдържанието на едно саше в 10 ml вода (около 1 супена лъжица)
  • Ако диарията не се подобри или се влоши въпреки лечението, потърсете лекарска помощ

Предпазни мерки
Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към един или повече компоненти. Ако симптомите не се подобрят, трябва да се консултирате с Вашия лекар. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и да се пази от светлина. Дръж далеч от деца. Срокът на годност се отнася за непокътнат и правилно запазен продукт.

Функционални вещества: Actitan-F, растителен молекулярен комплекс от танини (от агримония, лапа) и флавоноиди (от лайка).
Титриран до общи танини ≥ 7,8%
Съдържа още: лиофилизирани сокове от боровинки, горски плодове, бъз, тръстикова захар, натурален и лимонов аромат, етерично масло от лимон, гума арабика.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук