Aboca NeoBianacid 14tabs

Aboca NeoBianacid 14tabs

Хранителна добавка за лечение на гастроезофагеален рефлукс и киселини

код на продукта: 054879
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  17,99лв. (9,20€)

NeoBianacid е продукт, базиран на растителни молекулярни комплекси и минерали, който действа протективно и успокояващо на гастро-езофагеалната лигавица, като директно се бори с кис...  още

16,54лв. (8,46€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472013211
Вижте също и продуктите в категориите:
При гастроентерологични проблеми, Стомашни добавки

NeoBianacid е продукт, базиран на растителни молекулярни комплекси и минерали, който действа протективно и успокояващо на гастро-езофагеалната лигавица, като директно се бори с киселините, болката и усещането за киселинност, т.е. класическите симптоми на дразнене и възпаление на тази лигавица.

Показан за:
NeoBianacid е показан за лечение на проблеми, свързани с киселинността, като киселини, болка, гастро-езофагеален рефлукс и гастрит

Също така е показан за лечение на симптоми, свързани с диспепсия (затруднено храносмилане), като киселини, наддаване на тегло и метеоризъм.

NeoBianacid може да действа превантивно, в ситуации, които могат да предизвикат дразнене на лигавицата (прием на нестероидни противовъзпалителни/аналгетични лекарства, периоди на психосоматичен стрес, смяна на сезона или неправилен хранителен режим и начин на живот).

Продуктът е подходящ и за прием по време на бременност и кърмене, както и за деца над 6 години.

NeoBianacid е продукт със съставки от органично земеделие, без глутен и с приятен вкус.

Режим на действие
NeoBianacid създава защитно покритие върху лигавицата, предпазвайки я от контакт със стомашни течности и дразнители.

NeoBianacid съдържа Poliprotect, молекулярен комплекс, който се появява чрез изследванията на Aboca, с мукоадхезивни свойства.

Poliprotect действа благодарение на синергията между фракцията на полизахаридните елементи (молекулно тегло > 20 000 Dalton) и фракцията на минералните елементи (варовик и наколит).

Действието на Poliprotect се допълва от антиоксидантните свойства на флавоноидната фракция, които се борят с раздразнението, причинено от свободните радикали.
Инструкции за употреба

Вземете 1 таблетка, когато е необходимо и я оставете да се разтвори бавно в устата.
Дозировка

Възрастни: 1 таблетка за дъвчене
Противопоказания-Взаимодействия

Може да се появи жълто оцветяване на урината. Това е безвредно и показва, че тялото елиминира излишния витамин В2 (рибофлавин).

Този продукт съдържа желязо, което при неправилна употреба може да бъде вредно за малки деца. Дръжте ги далече от деца. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното хранене. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.
Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 36596/27.05.2015г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук