Aboca NeoBianacid 45tabs

Aboca NeoBianacid 45tabs

Хранителна добавка за лечение на гастроезофагеален рефлукс и киселини

код на продукта: 048820
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  34,60лв. (17,70€)

Aboca NeoBianacid Хранителна добавка за лечение на гастроезофагеален рефлукс и киселини 45 таблетки NeoBianacid е продукт, базиран на растителни молекулярни комплекси и минерали, който действа протективно и успокояващо на гастро-езофагеалната лига...  още

31,83лв. (16,28€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472006879
ТЕГЛО: 188gr

Aboca NeoBianacid Хранителна добавка за лечение на гастроезофагеален рефлукс и киселини 45 таблетки

NeoBianacid е продукт, базиран на растителни молекулярни комплекси и минерали, който действа протективно и успокояващо на гастро-езофагеалната лигавица, като директно се бори с киселините, болката и усещането за киселинност, т.е. класическите симптоми на дразнене и възпаление на тази лигавица.

ПОКАЗАНИЯ
NeoBianacid е показан за лечение на проблеми, свързани с киселинността, като киселини, болка, гастро-езофагеален рефлукс и гастрит

Също така е показан за лечение на симптоми, свързани с диспепсия (затруднено храносмилане), като киселини, наддаване на тегло и метеоризъм.

NeoBianacid може да действа превантивно, в ситуации, които могат да предизвикат дразнене на лигавицата (прием на нестероидни противовъзпалителни/аналгетични лекарства, периоди на психосоматичен стрес, смяна на сезона или неправилен хранителен режим и начин на живот).

Продуктът е подходящ и за прием по време на бременност и кърмене, както и за деца над 6 години.

NeoBianacid е продукт със съставки от органично земеделие, без глутен и с приятен вкус.

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ
NeoBianacid създава защитно покритие върху лигавицата, предпазвайки я от контакт със стомашни течности и дразнители.

NeoBianacid съдържа Poliprotect, молекулярен комплекс, който се появява чрез изследванията на Aboca, с мукоадхезивни свойства.

Poliprotect действа благодарение на синергията между фракцията на полизахаридните елементи (молекулно тегло > 20 000 Dalton) и фракцията на минералните елементи (варовик и наколит).

Действието на Poliprotect се допълва от антиоксидантните свойства на флавоноидната фракция, които се борят с раздразнението, причинено от свободните радикали.

Една таблетка трябва да се вземе при необходимост и да се остави да се разтвори бавно в устата.

При гастроезофагеален рефлукс се препоръчва една таблетка след основното хранене и една вечер преди лягане. При киселини и тежест, свързани със затруднено храносмилане (диспепсия), една таблетка след хранене.

Във всеки случай, ако се прецени, че е необходимо, е възможно да се повтори приемът повече от веднъж в рамките на деня, дори на близки интервали от време. Продуктът може да се използва и от деца на възраст над 6 години в същата дозировка. Продуктът може да се приема и продължително време. Препоръчва се продуктът да се използва до 6 месеца след отваряне на бутилката. След употреба затворете внимателно бутилката.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ПО ВРЕМЕ НА УПОТРЕБА
Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към един или повече компоненти. Ако симптомите продължават, консултирайте се с Вашия лекар. Препоръчително е продуктът да се приема най-малко два часа преди или след прием на лекарства, особено тетрациклини.

Съдържанието на глициризин, компонент на женското биле, е по-ниско от това, което евентуално, въз основа на научните доклади, може да причини повишаване на налягането.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина и да се пази от светлина. Дръж далеч от деца. Срокът на годност се отнася за непокътнат и правилно запазен продукт.

Функционални вещества:
- Poliprotect®, молекулярен синергичен комплекс от полизахариди* (извлечени от Алое вера, Malva sylvestris и Althaea officinalis) и естествени минерални компоненти от Варовик и Нахоколит. Титриран до полизахариди (молекулно тегло > 20 000 далтона) ≥ 7,6% (40 mg на таблетка)

- Фракция флавоноиди* (извлечени от Matricaria recutita и Glycyrrhiza glabra).

- Съдържа още: тръстикова захар*, гума арабика, естествен аромат на мента.

*Компонент на органичното земеделие

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук