Aboca Oroben Oral Solution 150ml

Aboca Oroben Oral Solution 150ml

Перорален разтвор, който намалява болката, предпазва и насърчава заздравяването

код на продукта: 054889
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,46лв. (12,00€)

Aboca Oroben Oral Solution Орален разтвор, който намалява болката, предпазва и насърчава заздравяването 150 ml Водата за уста Оробен е продукт, който намалява болката, предпазва и подпомага зарастването на афти, пародонтален афтозен стоматит, гинг...  още

19,47лв. (9,96€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472019107

Aboca Oroben Oral Solution Орален разтвор, който намалява болката, предпазва и насърчава заздравяването 150 ml

Водата за уста Оробен е продукт, който намалява болката, предпазва и подпомага зарастването на афти, пародонтален афтозен стоматит, гингивит и микротравми на устата, дължащи се например на стоматологично лечение или използване на ортодонтски апарати и протези.

КАК РАБОТИ
Оробен орален гел действа благодарение на Resinox FP, молекулярен комплекс на растителна основа, плод на Aboca Research, съставен от полизахариди, смоли и флавоноиди, които създават бариера с двойно действие върху лигавицата:

1. ЗАЩИТНО-ОВЛАЖНЯВАЩ
Образува адхезивен филм върху раната или в областта на възпалението, който ограничава контакта с външни патогени или дразнители, които възпрепятстват естествения процес на заздравяване и регенерация на тъканите.

2. АНТИОКСИДАНТ
Предпазва лигавицата от дразнещото действие на свободните радикали.

Благодарение на тези механизми, продуктът благоприятства възстановяването на тъканите, намалявайки времето за заздравяване.

Освен това етеричното масло от мента има охлаждащ ефект, оставя приятно усещане за свежест в устата и е полезно за намаляване на лошия дъх, който често съпътства гингивита.

Водата за уста Оробен достига до всяка част на устната кухина, чрез изплакване и гаргара. Позволява премахването на дразнителите и следователно благоприятства контрола на микросредата, хигиената и защитата на устата.

ПОКАЗАНИЯ
Специално средство за лечение на афти, периодичен афтозен стоматит и възпаление на венците. Може да се използва и при леки наранявания на устата, дължащи се например на лечение на зъби или използване на ортодонтски апарати и протези.

При особена чувствителност може да се използва като превантивна защита на устната лигавица, дори и за продължителни периоди.

Подходящо и за деца над 6 години. Безвреден при случайно поглъщане по време на приложение.

Поради високата концентрация на активни вещества, на дъното на бутилката може да се образува лека утайка. Леко разбъркване е достатъчно за постигане на хомогенна дисперсия.

Разклатете бутилката преди употреба. Препоръчваме да използвате около 10 ml вода за уста, измерена със специалната мерителна чашка, 2 или 3 пъти на ден, като изплаквате и правите гаргара за поне една минута. Продуктът може да се използва както е, така и разреден в малко вода. За употреба от деца се препоръчва разреденият продукт.

Избягвайте да пиете или ядете най-малко 15 минути след нанасяне, за да позволите адхезия към лигавицата.

След употреба затворете плътно бутилката и измийте добре мерителната чашка.

Предпазни мерки
Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към един или повече компоненти.

Да се съхранява на сухо и хладно място, далеч от източници на топлина и да се пази от светлина. Дръж далеч от деца. Срокът на годност се отнася за непокътнат и правилно запазен продукт.

Функционални вещества: Resinox FP, растителен молекулен комплекс от полизахариди (от алое вера*), флавоноиди (от лайка*) и смоли (от смирна).
Съдържа още: Хидроалкохолен разтвор, Растителен глицерин, Етилов алкохол от органична пшеница*, Етерично масло от мента, Натурални аромати, Екстракт от женско биле*, Ксантанова гума.
*Съставка на органичното земеделие

Не съдържа консерванти.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук