Allerg-Stop Repellent Spray 500ml

Allerg-Stop Repellent Spray 500ml

Спрей против акари, дървеници и бълхи за матраци, тъкани

код на продукта: 053410
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  60,21лв. (30,80€)

Allerg-Stop Repellent Spray Спрей против акари, дървеници и бълхи за матраци, тъкани 500ml Идеален за всички матраци и повърхности от плат, съдържа здравец. Пазете семействот...  още

57,81лв. (29,57€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4017698003196
ТЕГЛО: 500gr
Вижте също продукти в тази категория:
алергии

Allerg-Stop Repellent Spray Спрей против акари, дървеници и бълхи за матраци, тъкани 500ml

Идеален за всички матраци и повърхности от плат, съдържа здравец.

Пазете семейството и здравето си!

Първият одобрен отблъскващ биоцид на акари, дървеници и бълхи специално проектирани и одобрен за матраци.
The Allerg-STOP Repellent с активен Гераниол е уникален, одобрен биоциден ИТ19, репелент срещу акари, дървеници и бълхи с множество приложения, което запълва голяма празнина в адресирането – контрол на всички алергени в матраците и върху всички влакнести повърхности. Полезността му е каталитична, особено при поддържане на хигиената на матраците, които са обременени от ежедневната употреба, тъй като там прекарваме 1/3 от живота ни.

Единственият с технология Microsplitter което инактивира алергенните товари!

ОДОБРЕН БИОЦИД Не. Одобрение на лиценз: IT 19-0052/2011

Какво е?

Антиалергичният спрей за матрак Allerg-STOP Repellent В допълнение към своите международни одобрения и награди, това е първият биоциден репелент срещу акари, дървеници и бълхи на гръцкия пазар с одобрението на Министерството на развитието на селските райони и храните с обхват на приложение на матраци и всички текстилни повърхности.

Неговата активна съставка е Гераниол, който се използва широко в хранително -вкусовата промишленост и парфюмерията, тъй като се характеризира като безопасен за хора и домашни любимци. Също така е биоразградим.

какво предлага?

The Allerg-STOP Repellent с активен Гераниол ефективно лекува акари, дървеници и бълхи, които са основният източник на ужилвания и алергии. След нанасяне той продължава да действа отблъскващо върху защитени повърхности поне за дълго време 4-5 месеци, ефективно предотвратявайки повторното появяване на акари, дървеници и бълхи. Горното го прави Allerg-STOP Repellent уникален продукт за контрол и лечение на акари, дървеници и бълхи и средство за предотвратяване на алергии от акари върху матраци, възглавници, детски легла, играчки, килими, килими, всекидневни и върху всички влакнести и текстилни повърхности.

На кого е адресирано?

The Allerg-STOP Repellent Той е адресиран до тези, които искат да поддържат хигиената на матрака си, защото въпреки че го използваме ежедневно, той не може да се пере. Това е особено необходимо при хора с алергии, респираторни проблеми, ринит, псориазис, бронхиална астма, акареодерматит, паразитна паротит, атопична екзема при деца, пруритус ани, конюнктивит Също така и за хора, които използват матраци като: в хотели, стаи под наем, общежития, общежития, лагери, болници, кабини за кораби, деца – детски градини, каравани и др.

Акари в матрак No.1 причина за алергии

Въздушните алергени са отговорни главно за алергиите, които ни засягат, като алергичен ринит, конюнктивит, екзогенна бронхиална астма и много други, както и за качеството на живот.! Най -важните от тях са акари от домашен прах, цветен прашец, косми от домашни любимци и спори на плесени.

Какво представляват акарите от домашен прах?

The акари от домашен прах са невидими с просто око, малки организми и са най -често срещаният въздушен алерген в света. Тези микроорганизми са членестоноги и се хранят мъртвите клетки на кожата ни. Те не ни хапят и по този начин не предават болести. Те живеят в прах, където в грам може да се открие домашен прах от 100 до 15.000 акари. Техните алергени идват от части от тялото и изпражненията им, които се смесват с праховите частици и след това се вдишват. За да оцелеят тези микроорганизми, те се нуждаят от: стабилни условия на околната среда и храна. Така, се развиват в голям брой вътре слоеве, в възглавници, на килими и в килими, на фотьойли, в плюшена детски играчки напр. στα плюшени мечета или на места, където спят домашни любимци. Те се хранят с човешки пърхот и гъбички в околната среда. Тяхната подходяща влажност и температура се осигурява от човешкото тяло, когато човек спи в леглото си. Акарите умножавам главно през есента, но и през пролетта. Защото има проф’ през цялата година пациентът може да има целогодишни симптоми или припадъци през двата споменати сезона.

  • Напръскайте Allerg-STOP Repellent от разстояние 20 - 30 cm директно върху матраци, възглавници, плюшени играчки, килими, мокети, мебелни тапицерии, филтри на климатици, тапицерии на автомобили и всички влакнести повърхности в добре проветриво помещение.
  • За възможно най-добър резултат се уверете, че всяко следващо пръскане покрива част от предишното.
  • Нанесете върху всички страни на матрака, възглавниците и като цяло всички тъкани повърхности и оставете да изсъхне за 2-3 часа на отворени прозорци преди употреба.

След нанасяне матракът е готов за употреба.

Продуктово покритие

Продуктът Allerg-STOP Repellent от 100 ml покрива един слой.

Продуктът Allerg-STOP Repellent от 250 мл покрива 1 двоен матрак и възглавниците към него или 2 еднолицеви матрака и възглавниците към тях.

Семейната опаковка Allerg-STOP Repellent от 500 ml обхваща 1 двоен матрак и 2 единични матрака и техните възглавници или 4 единични с техните възглавници или 2 двойни с техните възглавници.

Алерг-СТОП съдържа само активен гераниол, в неговата най-чиста форма, без примеси с цитронела или други помощни вещества, и не съдържа инсектицид или друго активно вещество.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук