Aloe+ Colors Face Wash Gel Sensitive Skin 250ml

Aloe+ Colors Face Wash Gel Sensitive Skin 250ml

Почистващ гел за лице и премахване на грим за нормална и чувствителна кожа

код на продукта: 053108
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  19,16лв. (9,80€)

Aloe+ Colors Face Wash Gel Sensitive Skin Почистващ гел за лице и премахване на грим за нормална и чувствителна кожа 250ml Почистващият гел за лице нежно почиства кожата на лицето ви, без да я дразни, лесно и бързо отстранява замърсителите от окол...  още

17,24лв. (8,82€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5213006609138
Вижте също и продуктите в категориите:
Почистващи гелове, Грижа за лицето

Aloe+ Colors Face Wash Gel Sensitive Skin Почистващ гел за лице и премахване на грим за нормална и чувствителна кожа 250ml

Почистващият гел за лице нежно почиства кожата на лицето ви, без да я дразни, лесно и бързо отстранява замърсителите от околната среда и грима.

Получете чиста и овлажнена кожа с нежния почистващ гел за лице Aloe+Colors. Нежно почиства кожата на лицето и шията, без да дразни, лесно и бързо отстранява замърсителите от околната среда и грима.

Благодарение на нежните си съставки, почистващият гел за лице е подходящ за ежедневна употреба и за всеки тип кожа. Той е изключително полезен дори за чувствителна или склонна към акне кожа.

Комбинацията от действието на съдържащите се меки сърфактанти, провитамин B5 и органично алое, предлага на кожата дълбоко почистване, хидратация и мекота.

Освен това прополисът и лайката действат заедно и успокояват всякакви кожни раздразнения и зачервявания. Същевременно предотвратяват дехидратацията на чувствителната кожа на лицето. Освен това алоето и лайката са особено успокояващи и ефективни съставки за кожа, склонна към акне.

  1. Използвайте сутрин и вечер, нанесете върху мокра кожа и нежно масажирайте пяната.
  2. Изплакнете обилно с вода и подсушете старателно.

Не забравяйте след това да нанесете серума и крема за лице, за да завършите рутинната си грижа за кожата.

За перфектен резултат веднъж или два пъти седмично използвайте любимия си скраб за лице, за да премахнете мъртвите клетки от кожата си и козметичните продукти, които използвате, се абсорбират по-добре!

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE (*), SODIUM LAUROYL SARCO-SINATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM COCOYL GLYCINATE, C12-C13 ALKYL LACTATE, GLYCERIN, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, PANTHENOL, ALLANTOIN, BISABOLOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYL-GLYCERIN, PARFUM, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, (*)Organically cultivated

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук