Aloe+ Colors So Velvetine Spraklin Body Lotion 100ml

Aloe+ Colors So Velvetine Spraklin Body Lotion 100ml

Хидратиращ лосион за тяло за защита и подхранване, с аромат на пудра

код на продукта: 053158
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  15,44лв. (7,90€)

Aloe+ Colors So Velvetine Spraklin Body Lotion Овлажняващ лосион за тяло за защита и подхранване, с аромат на прах 100 ml Тази година нашите Velvetinos идват по-ярки от всякога, точно както любовта и романтиката заслужават да бъдат! In So Velve...  още

13,90лв. (7,11€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5213006609923
Вижте също и продуктите в категориите:
Хидратация за тяло, Лосиони за тяло, Кремове за тяло с блясък

Aloe+ Colors So Velvetine Spraklin Body Lotion Овлажняващ лосион за тяло за защита и подхранване, с аромат на прах 100 ml

Тази година нашите Velvetinos идват по-ярки от всякога, точно както любовта и романтиката заслужават да бъдат!

In So Velvetine Хидратиращ лосион за тяло! Искрящ лосион за тяло добавихме блясък, за да добавим блясък към интензивна хидратация и дълбоко подхранване, дори и за най-взискателната и чувствителна кожа.

So Velvetine Хидратиращ лосион за тяло! Искрящ лосион за тяло с фина кадифена текстура, уникален аромат на пудра и блясък за прекрасен блясък. Идеален е за ежедневна грижа дори за най-взискателната и чувствителна кожа. Неговият състав, богат на витамини и омекотяващи съставки, възстановява естествената влажност на кожата и предлага мека и еластична кожа.

Лосионът за тяло So Velvetine! Искрящият лосион за тяло е с високо съдържание на органично алое. Алое вера насърчава растежа на нови клетки и увеличава производството на колаген. Резултатът е дълбоко хидратиране на кожата и заздравяване на увредената кожа.

Попива незабавно, без да оставя и следа от омазняване. Придава фин дълготраен аромат, копринена текстура, мекота на кожата и необходимия блясък за всеки момент от деня.

  1. Нанесете малко количество лосион за тяло So Velvetine! Искрящ лосион за тяло върху чиста кожа.
  2. Масажирайте нежно, докато се абсорбира напълно.

За цялостна грижа и по-дълготраен аромат на вашата кожа, комбинирайте го с душ гел So Velvet!, мъгла за коса и тяло So Velvetine! Искрящо масло за тяло So Velvet! и So Velvetine! Пенливо 3в1 мултивитаминово сухо масло.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук