Anderson Glutamine Peptide 100 Tabs

Anderson Glutamine Peptide 100 Tabs

Глутамин пептид в таблетки

код на продукта: 042697
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  41,25лв. (21,10€)

Андерсън глутамин пептид глутамин пептид в таблетки 100 таб Глутаминовият пептид е по-стабилна форма във водна среда от нормалния глутамин и тъй като високите концентрации на L-глутамин са трудни за разтваряне във вода (1 gr се разтваря в 28,4 ml ...  още

41,25лв. (21,10€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206273039647
ТЕГЛО: 176gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Аминокиселини, Глутамин

Андерсън глутамин пептид глутамин пептид в таблетки 100 таб

Глутаминовият пептид е по-стабилна форма във водна среда от нормалния глутамин и тъй като високите концентрации на L-глутамин са трудни за разтваряне във вода (1 gr се разтваря в 28,4 ml вода при 300 ° C), изборът на глутаминови пептиди помага за Реши задачата.

Това е една от най-незаменимите аминокиселини и със сигурност най-търсеното хранително вещество от спортистите. Включването му може да има антикатаболен/анаболен ефект (предотвратява разграждането на мускулните протеини по време на физическа активност, е гликогенна аминокиселина и участва в синтеза на протеин след голямо усилие), благоприятства възстановяването и увеличаването на клетъчния обем като носител за вода и други хранителни вещества.

Препоръчителна доза: приемайте до 3 таблетки дневно, за предпочитане на празен стомах.

Предупреждения: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да не се използва по време на бременност, кърмене и деца, при чернодробни или бъбречни заболявания или в никакъв случай за продължителни периоди без консултация с лекар. Съхранявайте на място, недостъпно за деца под 3-годишна възраст. Хранителните добавки не са предназначени като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Типични съставки:

Средни стойности за максимална дневна доза (3 g)

Глутамин пептид 3 g

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук