Avene Couvrance Poudre Mosaique Soleil Цветна пудра за красиво лице 10g

Avene Couvrance Poudre Mosaique Soleil Цветна пудра за красиво лице 10g

код на продукта: 046898
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  49,83лв. (25,49€)

Avene Couvrance Poudre Mosaique Soleil цветна пудра за красиво лице 10гр Много естественият резултат от цветната пудра Avène Couvrance ни помага да направим кожата матирана, да стабилизираме и да подчертаем грима. С кафяви и златисти нюанси стабил...  още

42,87лв. (21,93€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770144512
ТЕГЛО: 68gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Пудри за лице, Бронзиращи пудри, грим, козметика

Avene Couvrance Poudre Mosaique Soleil цветна пудра за красиво лице 10гр

Много естественият резултат от цветната пудра Avène Couvrance ни помага да направим кожата матирана, да стабилизираме и да подчертаем грима. С кафяви и златисти нюанси стабилизира грима и придава равномерен резултат на кожата. Той е идеален за резултати от слънчево изгаряне и подчертаване на черти.

Soleil: С кафяви и златисти нюанси, стабилизира грима и придава равномерен резултат на кожата. Идеален е за резултат от слънчево изгаряне и подчертаване на чертите на лицето.

Тази цветна пудра придава матов ефект и по-„изгорял“ вид. Без аромат, без консерванти, без парабени. Озарява кожата ви. Тестван в Център за дерматологични изследвания. Използва се в ателието за медицински грим на Avène Spa: Изключително посветен на чувствителната кожа, спа центърът предлага на пациентите, в комбинация със спа процедури, безплатна програма за обучение и информация: медицински презентации, кръгли маси или ателиета. Ателието за медицински грим обучава в специални техники, предназначени да прикрият несъвършенствата на кожата, по лицето или тялото, при жени или мъже. Couvrance е замесена като специалната линия за корекция на базата на цветове, независимо дали става дума за малка корекция (малки зачервявания, тъмни кръгове и т.н.) или голяма корекция (след операция, рождени белези, червени кръвоносни съдове, витилиго, изгаряния и др. ). Дерматологичен грим. Неговият много естествен резултат ни помага да направим кожата матирана, да стабилизираме и да подчертаем грима. Без аромат. Нанесете своя грим (компактен или течен). Вземете пудрата с голяма четка. Потупайте четката на гърба на дланта си, за да премахнете излишната пудра. Нанесете цветната пудра върху лицето и шията. Отстранете излишното, като правите големи движения с четката.

  1. За да фиксирате и осигурите матов ефект, нанесете цветната пудра върху лицето и шията с помощта на голяма четка.
  2. За да подчертаете цвета, нанесете пудрата като руж върху бузите и контура на лицето.
  3. Може да се използва и като сенки за очи.

TALC. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. NYLON-12. OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE. IRON OXIDES (CI 77491). (CI 77492). (CI 77499). BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. CETYL DIMETHICONE. DIMETHICONE. LAUROYL LYSINE. MANGANESE VIOLET (CI 77742). RED 6 (CI 15850). TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHERYL ACETATE. ULTRAMARINES (CI 77007). YELLOW 5 LAKE (CI 19140).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук