Avent Promo Електрическа помпа за кърма с единична помпа и подарък 1 бутилка 125 ml и 5 торбички за съхранение на мляко, код SCF395/31

Avent Promo Електрическа помпа за кърма с единична помпа и подарък 1 бутилка 125 ml и 5 торбички за съхранение на мляко, код SCF395/31

код на продукта: 057758
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  421,28лв. (215,49€)

Avent Promo Електрическа помпа за кърма с една помпа и подарък 1 бутилка 125 ml и 5 торбички за съхранение на мляко, код SCF395/31 Пакетът включва: 1 бебешко шише от 125 мл със силиконов накрайник 2 превръзки за гърди за еднократна употреб...  още

353,46лв. (180,80€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8720689003339
ТЕГЛО: 905gr

Avent Promo Електрическа помпа за кърма с една помпа и подарък 1 бутилка 125 ml и 5 торбички за съхранение на мляко, код SCF395/31

Пакетът включва:

  • 1 бебешко шише от 125 мл със силиконов накрайник
  • 2 превръзки за гърди за еднократна употреба
  • 1 Комплект помпа за кърма
  • 1 моторен блок (само за кабелна употреба)
  • 1 уплътнителен диск
  • 1 микро USB адаптер (за използване с кабел)
  • 5 торби с мляко

Запознайте се с нова ера в процеса на изцеждане на кърма с помпа за кърма, която осигурява перфектния баланс на засмукване и стимулация на зърното, вдъхновена от начина, по който бебетата пият мляко. Електрическата помпа за кърма Philips Avent поддържа потока на млякото на оптимално ниво и нежно се адаптира към размера и формата на вашето зърно.

Технология Natural Motion за по-бърз поток на кърмата

Вземете повече мляко за по-малко време благодарение на подложката, която стимулира зърното и изпомпва мляко, симулирайки движенията на бебето за кърмене. Помпата за кърма лесно превключва от режим на стимулиране в режим на изцеждане и прилага точното количество стимулация и засмукване на зърното за максимален поток на мляко. Резултати въз основа на времето, необходимо за започване на изхвърлянето на мляко (време до активиране на катодния рефлекс - MER).

Мека силиконова подложка с възможност за персонализиране, подходяща за всички

Тъй като всяка гърда е с различен размер и форма, силиконовата подложка се огъва нежно и се адаптира идеално към вашето зърно.

Изцедете мляко в удобна позиция

Чувствайте се комфортно, докато използвате помпата за кърма, благодарение на специалния дизайн, който ви позволява да седите удобно, в изправено положение. В тази клинично доказана удобна позиция за помпане не е нужно да се навеждате.

Персонализирано изживяване, 8 + 16 нива на настройка

Адаптирайте всяка употреба с абсолютна прецизност към вашите нужди, благодарение на голямото разнообразие от настройки за стимулиране и изцеждане на мляко. Помпата за кърма предлага 8 нива на стимулация и 16 нива на изцеждане за персонализирано изживяване.

Минимални части и интелигентен монтаж

Затворената система за изпомпване на мляко означава, че млякото не влиза в контакт с тръбите на устройството, което гарантира по-лесно почистване. Освен това, благодарение на малкия брой части, устройството се сглобява само за няколко секунди.

Функция памет

Помпата за кърма автоматично запомня последните ви настройки, така че следващия път всичко, което трябва да направите, е да се отпуснете и да я използвате веднага.

Функция старт/пауза

Ако искате да коригирате настройките или да си направите почивка, просто натиснете бутона за стартиране/пауза на една ръка разстояние.

2 години гаранция от Philips Avent с доказателство за покупка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук