A.Vogel Molkosan Fruit  Пребиотична формулировка за правилното функциониране на храносмилателната система 200ml

A.Vogel Molkosan Fruit Пребиотична формулировка за правилното функциониране на храносмилателната система 200ml

код на продукта: 018695
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  30,89лв. (15,80€)

A.Vogel Molkosan Плодова пребиотична формула за правилното функциониране на храносмилателната система 200ml Molkosan е пребиотичен препарат за ежедневна употреба, произведен от суроватка, с високо съдържание на млечна киселина. Пребиотична форм...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7610313417513
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

A.Vogel Molkosan Плодова пребиотична формула за правилното функциониране на храносмилателната система 200ml

Molkosan е пребиотичен препарат за ежедневна употреба, произведен от суроватка, с високо съдържание на млечна киселина.

Пребиотична формулировка, богата на L (+) млечна киселина

Антиоксидант

Произвежда се от мляко от органичен произход

Без лактоза

Без калории

Приема се от вегетарианци

Описание - начин на действие

Пребиотиците подобряват правилното функциониране на храносмилателната система, тъй като помагат на полезните бактерии. По този начин гарантира здрава храносмилателна система, Molkosan е доказано, че помага в случаи на подуване на корема, газове, запек.

Повече информация

Историята на Molkosan: В продължение на много векове лечителите знаеха важната стойност на естествената лактозна суроватка като тоник за цялото тяло. Суроватката е страничен продукт от производството на сирене. Когато сиренето е направено, прясното органично мляко се загрява до 100F и се добавя специална мая за коагулация. Изварата се използва за направата на сиренето, а останалата течност се нарича суроватка. Суроватката е богата на ценни минерали като калций, калий и фосфор, но е бедна на магнезий, цинк, витамини, мазнини и протеини.


През IV пр.н.е. век, Хипократ дава освежаваща "суроватка" на своите пациенти, за подобряване на храносмилането, пречистване на кръвта, защита на черния дроб, затлъстяване, артрит, лечение на кожни заболявания, докато през 1 -ви и 2 -ри м. Χ. век, естествените подстригвания за детоксикация на суроватка започват да се прилагат в Монтедела Торе, Италия с отлични резултати при чревни заболявания и случаи на тежко затлъстяване.


През 1700 г. сл. Хр. в района на Апенцел в Швейцария суроватката преживява истински ренесанс, където случаи се записват от водещи лекари, включително известния Кристоф Хюфеланд, лидер на пруската здравна служба. В тези случаи се съобщава, че много селяни лекуват кожни проблеми като екзема и гъбични инфекции, както и храносмилателни разстройства с използването на суроватка.

Малко след това швейцарските „здравни курорти за лечение на суроватка“, където скъпи свежи серумни детоксикационни прически бяха нанесени на техните гости, станаха известни по целия свят.

Д-р А. Фогел (1902-1996), който поддържа своята клиника на 15 км от Апенцел, когато е информиран за терапевтичните свойства на серума, експериментира с методите му на производство и след това през 1947 г. съставя концентриран пресен суроватъчен продукт за всички, които не са имал възможност да посети Швейцария може да се възползва.

Това беше началото на историята на известния „Molkosan“. Оттогава хиляди опаковки са били използвани по целия свят до днес за лечение на проблеми като екзема, онихомикоза, кожни гъбични инфекции, лошо храносмилане, подуване на корема, затлъстяване, диабет и преддиабет и общо тонизиране на тялото.


L (+) млечна киселина

По време на производството на Molkosan прясно органично мляко се прави с помощта на ензими. Към суроватката се добавят специални култури от бактерии и допълнителна L (+) млечна киселина. Останалият протеин се отстранява и Molkosan бавно се концентрира във вакуум.

Molkosan е богат на L (+) млечна киселина, съставка, абсолютно необходима в процеса на храносмилане. Ако мислите, че на всеки няколко секунди тялото ни произвежда 50 000 нови клетки, разбирате колко важно е качеството на храната ни, за да се гарантира правилното й усвояване по време на храносмилането. Смята се, че през нашия живот 30 000 кг твърди храни и 50 000 кг течни съставки, както и различни токсини от консерванти, добавки, лекарства и бактерии влизат в храносмилателната ни система. Ако храносмилането не работи правилно, тогава цялото тяло страда от ниски нива на енергия, имунната система се разваля и често възникват проблеми с паметта и кожни заболявания.

L (+) млечната киселина, основната съставка в Molkosan, помага на целия стомашно -чревен тракт да функционира правилно. Холистичните лекари го наричат ​​"пребиотик". Пребиотикът трябва да присъства в организма преди и по време на приема на пробиотични добавки, за да бъде последният по -ефективен. Както фермерът трябва да подготви почвата преди сеитбата, така и червата трябва да бъдат подготвени и почистени преди да вземат живи пробиотици.

Molkosan незабавно спира прикрепването на патогенни микроби към чревните стени и помага за възстановяване на здравата чревна флора чрез отглеждане и размножаване на приятелски бактерии.


Показания за приложение:

Molkosan е изключително полезно средство за естествен баланс за хора, страдащи от

подуване на корема, непоносимост към храни и лактоза и запек, тъй като L (+) млечната киселина допринася за разграждането на протеините и лактозата, като същевременно значително помага на организма да абсорбира благородни метали като калций, желязо, магнезий и магнезий. ензими, тъй като увеличава тяхната бионаличност. Използва се успешно за почистване и укрепване на чревната флора при хора, страдащи от свръхрастеж на гъбички Candida и други патогенни микроорганизми след повишена употреба на антибиотици и други лекарства.


Д -р А. Фогел предложи приемането на Molkosan във всички случаи на затлъстяване, когато той успешно лекува проблема с бавния метаболизъм. Molkosan може да се приема всеки ден за дълго време в диети за отслабване, тъй като активира изгарянето на мазнините и стимулира цялото тяло без никакви странични ефекти.

Последните проучвания, проведени в Швейцария, доказват благоприятния ефект на Molkosan при диабетни и преддиабетни състояния при високи нива на триглицериди и холестерол в кръвта, при атеросклероза, хипертония, артрит, ревматизъм и стави, тъй като стимулира и изчиства ставите.

1. Какво представляват пробиотиците? (Пробиотици)

Червата са невероятно място с вътрешна повърхност над 300 квадратни метра - с размерите на тенис корт! Тази повърхност е облицована с „решетка“, състояща се от около 150 вида бактерии и тежи 1 кг. В условия на добро здраве тези организми живеят в хармония и баланс помежду си. Но когато този баланс е нарушен, (Дисбактериоза) организми като Candida albicans започват да се разрастват, като удвояват количеството му, на всеки 20 минути, което води до храносмилателни разстройства като подуване на корема, запек, газове, умора, летаргия, гъбични инфекции. Те са антиоксиданти, имат имунен ефект, действат директно върху имунните клетки на организма и намаляват провъзпалителните медиатори. Пробиотичните добавки съдържат приятелски бактерии, които вече присъстват в храносмилателната система на човека, намаляват броя на патогенните микроби и техните токсини и укрепват защитните сили на организма.


Те се използват дълго време, отразявайки общото убеждение, че приятелските бактерии са от съществено значение за доброто здраве на червата и тяхното приложение помага за възстановяване и поддържане на баланса на чревната флора. Съвременните проучвания обаче показват, че макар пробиотиците да са полезни, е необходимо да се действа на по -фундаментално ниво. Тя може да бъде ефективна или допълнена с приятелски бактерии, ако в червата няма подходяща среда, която да им помогне да оцелеят и да растат.


2. Какво представляват пребиотиците? (Пребиотици)

Пребиотиците, като Molkosan, са органични натурални продукти, които създават правилната чревна среда, в която приятелските бактерии могат да намерят храна, която да процъфтява и да расте. Пребиотиците са храната на пробиотиците. Те действат косвено, като повишават концентрацията на пробиотици и способността им да преминават невредими през киселата среда на стомаха и от контакта им с жлъчните киселини и да достигат непокътнати чревните стени, за да се прикрепят там. Те са съставки, съдържащи се в храните, и селективно стимулират растежа на полезни бактерии в червата (бифидобактерии-лактобацили) и в същото време са абсорбиращи се полизахаридни метаболити. Те развиват устойчивост към микроби и по този начин намаляват инфекциите. Кърмата се счита за първия пребиотик, който повишава защитните сили на новороденото.

Увредената чревна среда не може да понася и поддържа растежа на приятелски бактерии, дори ако се дава допълнително количество под формата на пробиотични добавки. Следователно, използването на пробиотици може да бъде неефективно, ако преди това не сте приемали или едновременно с това пребиотична добавка като Molkosan или Flora balance, която ще създаде подходящата кисела почва за приятелски бактерии, което ще помогне за подобряване на храносмилането и възстановяване на жизнеността на организъм.


3. Може ли да се използва в комбинация с лекарства?

Няма случай на взаимодействие, защото Molkosan е храна.


4. Може ли да се дава на деца?

Децата на възраст над шест години могат да се възползват много от полезните свойства на Molkosan. Децата под шест години с храносмилателни проблеми трябва да бъдат наблюдавани от лекаря си.


5. Кога трябва да вземете пребиотика Molkosan или Flora Balance?

Ако отговорите положително на два или повече въпроса, тогава определено ще се възползвате от приемането на пребиотичен продукт.

• Често ли сте уморени и изтощени?

• Получавате a

антибиотици?

• Упражнявате ли се малко или изобщо не тренирате?

• Приемате ли пробиотични добавки или мултивитамини?

Страдате ли от повтарящи се гъбични инфекции?

Искате ли да се отървете от излишната телесна мазнина, която имате?

• Имате ли проблеми с контролирането на теглото си?

• Имате ли високи нива на захар, холестерол, трициклични вещества?

Страдате ли от запек или диария?

• Имате непоносимост към храни и лактоза?

• Консумирате ли редовно кафе или алкохол?

• Страдате ли от лошо храносмилане, подуване на корема, газове?

• Вашата диета е с ниско съдържание на витамини и минерали?

• Чувствате ли нужда да детоксикирате тялото си?

• Ядете ли сладки храни всяка седмица?

• Често ли сте изложени на стрес?

• Имате ли кожни проблеми? (екзема, акне, гъбички)


Баланс на Molkosan и Flora

Пикантната свежест на швейцарските Алпи


„В момента, в който човек научи за невероятните ползи от серума

Употреба: Molkosan се предлага в две форми.

1. Molkosan серум: Традиционната концентрирана суроватка, с характерния кисел вкус, която се приготвя и днес по оригиналната рецепта на д -р А. Фогел. Винаги се приема разреден във вода.

Вътрешен прием: При всяко хранене се приема малка чаена лъжичка, разтворена в голяма чаша вода, чай или сок.

Външна употреба: При онихомикоза и кожни гъбични инфекции, накисваме памук с Molkosan и нанасяме върху зоната. Памукът може да остане на нокътя за една нощ.

2. Флорен баланс: Това е комбинация от традиционен Molkosan със зелен чай и фибри под формата на прах, който се разтваря във вода, има вкус на портокал и запазва всички полезни характеристики на тялото на Molkosan.

Възрастни и деца над 6 години:

Разтворете Molkosan в съотношение 1:10 в чаша вода или плодов или зеленчуков сок (около 200 ml) и разбъркайте добре. За най-добри резултати приемайте 2-3 пъти на ден.

Съдържа:

• Концентрирана и пастьоризирана суроватка без протеини и мазнини, богата на L (+) млечнокисела естествена млечна ферментация (24,5% Molkosan)

• Антиоксидантен екстракт от зелен чай (една чаша на 10 грама продукт)

• Разтворители на влакна (6,1 g на 10 g продукт)

• фруктоза

Употреба: 2 супени лъжици прах (10 гр) се разтварят в 1 голяма чаша вода или сок при добро разбъркване. Приема се по време или след хранене поне веднъж дневно всеки ден и толкова дълго, колкото е необходимо.

Често задавани въпроси относно Molkosan и Florabalance

Нова терапевтична концепция за контрол на инфекцията вече не са антибиотици, а симбиотици.

Те се отличават с пребиотици и пробиотици. Те засягат стомашната лигавица и влияят положително върху нормалната чревна флора и чревната лигавица.

Суроватъчен концентрат, подкислител: L + млечна киселина, малцов екстракт

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук