A.Vogel Molkosan Original 200ml

A.Vogel Molkosan Original 200ml

Хранителна добавка Пребиотик за здравето на чревната флора

код на продукта: 054567
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  22,29лв. (11,40€)

A.Vogel Molkosan Original Хранителна добавка Пребиотик за здравето на чревната флора 200ml A. Vogel Molkosan е пребиотична орална хранителна добавка, произведена от суроватка, с високо съдържание на млечна киселина. Пребиотиците подобряват правилн...  още

18,73лв. (9,58€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7610313011315
Вижте също продукти в тази категория:
Пробиотици - Гладка функция на червата

A.Vogel Molkosan Original Хранителна добавка Пребиотик за здравето на чревната флора 200ml

A. Vogel Molkosan е пребиотична орална хранителна добавка, произведена от суроватка, с високо съдържание на млечна киселина. Пребиотиците подобряват правилното функциониране на храносмилателната система, тъй като са "храна" за пробиотичните бактерии, като по този начин осигуряват здрава храносмилателна система, Molkosan помага при метеоризъм и запек.

Molkosan е изключително полезен за нормалното функциониране на храносмилателната система при хора, страдащи от лошо храносмилане, непоносимост към храни, непоносимост към лактоза и нарушена чревна подвижност, тъй като L (+) млечната киселина допринася за разграждането на протеини и лактоза, като в същото време значително помагайки на тялото да абсорбира ценни метали. Подходящ е за хора, които страдат от свръхрастеж на гъбички кандида и други патогенни микроорганизми след повишена употреба на антибиотици и други лекарства. Molkosan може да се приема всеки ден продължително време при диети за отслабване, тъй като има свойството да повишава насищането.

Молкосан помага на организма да усвои и оползотвори ценни метали и витамини като калций, желязо, цинк и магнезий. Успешно се използва за прочистване и укрепване на чревната флора при хора, страдащи от свръхрастеж на кандида.

* Горната информация за съставките на продукта е резултат от проучвания. Те не представляват становище на EFSA.

Инструкции за употреба
Препоръчително е да се приема преди хранене, на празен стомах.

Дозировка
Възрастни и деца над 2 години: Разтворете Молкосан в съотношение 1:10 в чаша вода или плодов или зеленчуков сок (около 200 мл) и разбъркайте добре. За най-добри резултати приемайте 2-3 пъти на ден.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук