A.Vogel Po-Ho Oil 10ml

A.Vogel Po-Ho Oil 10ml

Маслени капки за лечение на хрема и възпалено гърло

код на продукта: 054999
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  35,78лв. (18,30€)

A.Vogel Po-Ho Oil Маслени капки за лечение на хрема и възпалено гърло 10ml A. Vogel Po-Ho-Oil съдържа комбинация от етерични масла от мента, евкалипт, див кипарис, кимион и копър за облекчаване на назалната конгестия. В допълнение, етеричните м...  още

30,40лв. (15,55€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7610313398041

A.Vogel Po-Ho Oil Маслени капки за лечение на хрема и възпалено гърло 10ml

A. Vogel Po-Ho-Oil съдържа комбинация от етерични масла от мента, евкалипт, див кипарис, кимион и копър за облекчаване на назалната конгестия.

В допълнение, етеричните масла от мента и евкалипт традиционно се използват за осигуряване на охлаждащо и чисто усещане за дъха. Предпазват и горните дихателни пътища, особено в сезона на настинките и грипа, от запушване на носа, хрема и болки в гърлото.

Основната характеристика на етеричните масла е, че се изпаряват при стайна температура, затова миришат толкова приятно. Те могат също да се нанасят директно върху кожата за втриване или за лечение с етерично масло у дома.

Имоти:

  • Приятна миризма
  • Релаксиращ аромат
  • Идеален за терапия с етерични масла
  • Възрастни и деца над 6 години

В случай на хрема: Поставете 3-5 капки върху салфетка и вдишайте или поставете 10 капки масло Po-Ho в купа с топла вода и вдишайте изпаренията.

При възпалено гърло: Поставете 5-10 капки в чаша вода и направете гаргара. Маслото Po-Ho може също да се разтвори в друго масло и да се използва за втриване на гърдите или други области, където има мускулна болка.

При главоболие: Леко масажирайте слепоочията с 3-5 капки масло По Хо.

Предпазни мерки:

Този продукт не се препоръчва за деца.

Eucalypti aetheroleum (Eucalyptus oil), Menthae piperitae aetherolum (Pepper- mint oil), Terebinthinae aetherolum (Turpentine oil), Camphorae solutio oleaosa (Camphor oil (peanut oil camphor), D-Limonen (Limonene)

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук