Beezcare Shower Foam Sensitive Face - Body with Honey & Propolis Extracts 225ml

Beezcare Shower Foam Sensitive Face - Body with Honey & Propolis Extracts 225ml

Нежна почистваща пяна за лице - тяло с екстракти от мед и прополис

код на продукта: 055904
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  25,02лв. (12,80€)

Beezcare Shower Foam Sensitive Face - Body с екстракти от мед и прополис Нежна почистваща пяна за лице - тяло с екстракти от мед и прополис 225 ml BeezCare™ ултра мека почистваща пяна за ежедневна грижа за лицето и тялото, подходяща и за най-чувст...  още

23,77лв. (12,16€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001647170
Вижте също и продуктите в категориите:
Душ гелове, Почистващи пяни и кремове, Грижа за лицето

Beezcare Shower Foam Sensitive Face - Body с екстракти от мед и прополис Нежна почистваща пяна за лице - тяло с екстракти от мед и прополис 225 ml

BeezCare™ ултра мека почистваща пяна за ежедневна грижа за лицето и тялото, подходяща и за най-чувствителната кожа.

Неговият специализиран състав БЕЗ СУЛФАТИ, с пребиотични агенти и неутрално pH, осигурява нежно почистване, което зачита баланса на микробиома на кожата и укрепва епидермалната бариера. Проучен състав, обогатен с екстракти от мед, прополис и естествени емолиенти, предлага естествен антиоксидантен и успокояващ ефект, без да дехидратира и дразни. Синергичното действие на съставките предлага цялостна грижа за кожата, осигуряваща защита и неповторимо усещане за мекота и свежест.

Защо BeezCare™ Shower Foam Sensitive?

Пчелен мед

Медът е широко приет в света на естествената грижа за кожата заради своите подхранващи и лечебни свойства. От древни времена медът се използва за терапевтични цели. Древните египтяни, китайци, гърци и римляни са използвали мед за лечение на рани, стомашни разстройства и изгаряния.

По-конкретно, Хипократ специално препоръчва меда за лечение на рани, кашлица и болки в гърлото, очни заболявания и локална антисептика.

Медът съдържа повече естествени антиоксиданти (вещества, които намаляват отрицателните ефекти на свободните радикали) от почти всеки друг източник с естествен произход. Освен това съдържа много аминокиселини, витамини, минерали и ензими.

Като цяло медът има много ползи за здравето на кожата, тъй като помага при лечението на кожни заболявания, както и при заздравяването на рани. Множеството ползи от меда се основават на високото му съдържание на естествени антиоксиданти и успокояващи фактори, които допринасят за укрепване здравето на кожата.

прополис

Прополисът е антибиотик на природата и една от нейните най-добре пазени тайни. Балансира проблемната кожа, отпушва порите и ускорява растежа на клетките, като същевременно успокоява и заздравява кожата.

Използвайте ежедневно, като нанесете върху мокра кожа и изплакнете обилно с вода.

AQUA (WATER), SODIUM COCOYL GLUTAMATE, COCO-GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, TRIDECETH-9, INULIN, MEL (HONEY) EXTRACT, PROPOLIS EXTRACT, FRUCTOSE, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-10, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, HEXYL CINNAMAL.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук