Biafin Emultion Cream 100ml

Biafin Emultion Cream 100ml

Хидратиращ крем за чувствителна и раздразнена кожа

код на продукта: 040265
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  15,84лв. (8,10€)

Biafin Emulsion Cream Хидратиращ крем за чувствителна и раздразнена кожа 100ml Биафин е известен със своите овлажняващи и омекотяващи свойства. Силно се препоръчва като козметично лечение за успокояване от усещане за парене. Подходящ за кожни проб...  още

14,88лв. (7,61€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574660277890
ТЕГЛО: 121gr

Biafin Emulsion Cream Хидратиращ крем за чувствителна и раздразнена кожа 100ml

Биафин е известен със своите овлажняващи и омекотяващи свойства. Силно се препоръчва като козметично лечение за успокояване от усещане за парене. Подходящ за кожни проблеми, свързани с излагане на радиация (например слънцезащитен крем), подобрява хидратацията на горните слоеве на кожата и подпомага процеса на възстановяване на кожата, е успокояващ крем с приятен аромат, като същевременно лесно се нанася върху кожата. Не съдържа слънцезащитен крем: Не използвайте преди или след пряка слънчева светлина.
ДЕРМАТОЛОГИЧНО ИЗПИТАНО. За външна употреба.

Biafin® има над 40-годишна история
BIAFIN® е роден преди 40 години във Франция, когато химик, г-н Wenmaekers, го прави на базата на троламин като регенеративна емулсия, която ще успокои изгарянията на кожата от гладенето. Резултатите бяха толкова впечатляващи, че разпространиха формулата в болниците на Марсилия, като я утвърдиха като ефективен овлажнител за подмладяване на кожата на пациенти, подложени на лъчетерапия.
Днес BIAFIN® * е продукт с рецепта номер 1 във Франция за подмладяване на кожата и едно от предпочитаните лечения на френските лекари за лечение на широк спектър от кожни проблеми (сухота, дразнене).
100 мл

Нанесете дебел слой BIAFIN® върху засегнатите области, като повтаряте нанасянето, когато е необходимо. Внимателно разтривайте кожата, докато се абсорбира напълно. Повтаряйте нанасянето, дори няколко пъти на ден, докато кожата има възстановен и хидратиран вид.

Препоръка (компоненти):

Основни съставки

• Троламин: Помага за регенерирането на кожата

• Масло от авокадо: Омекотяващо, овлажняващо и лечебно действие. Богат на витамини А, D и Е, фитостероли, фосфолипиди и мастни киселини.

• Сквален: Омекотяващо, овлажняващо, антиоксидантно и лечебно действие.


Всички съставки:

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCOL, STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, PARAFFIN, SQUALANE, PERSEA, GRATISSIMA OIL, TRIETHANOLAMINE,ALGIN, SODIUM SULFATE, CETYL PALMITATE, CETYL, STEARATE, CETYL BEHENATE, CETYL LAURATE, CETYL MYRISTATE, SULFAMIC ACID, SODIUM, POLYPHOSPHATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM , PROPYLPARABEN, PARFUM.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук