Bio Tonics PROMO PACK Lipotropin 415mg 60 caps & Ginseng 400mg 40veg.caps

Bio Tonics PROMO PACK Lipotropin 415mg 60 caps & Ginseng 400mg 40veg.caps

Хранителна добавка за отслабване и хранителна добавка за стимулиране на тялото

код на продукта: 053336
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  77,85лв. (39,82€)

Bio Tonics Оферта Опаковка Lipotropin 415mg Диетична добавка за отслабване 60caps & Ginseng 400mg Тонизиране на тялото 40veg.caps Bio Tonics Lipotropin 415mg Хранителна добавка за отслабване 60 капс. Натурален хранителен продукт с L-цитрулин, х...  още

54,49лв. (27,87€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214002578190
Вижте също и продуктите в категориите:
Ginseng, За енергичност и при умора, Витамини за енергия

Bio Tonics Оферта Опаковка Lipotropin 415mg Диетична добавка за отслабване 60caps & Ginseng 400mg Тонизиране на тялото 40veg.caps

Bio Tonics Lipotropin 415mg Хранителна добавка за отслабване 60 капс.

Натурален хранителен продукт с L-цитрулин, холин, хром, хлорогенна киселина и гарциния камбоджа със силно липотропно действие.

Комбинацията от съставки във формулата активира метаболизма, насърчава загубата на тегло, инхибира действието на ензимите, произвеждащи мазнини в тялото, повишава нивата на серотонин чрез намаляване на апетита, допринася за поддържането на мускулна маса, като същевременно участва в реакции, които насърчават детоксикацията и изгарянето на мазнини.

Натуралната добавка BIOTONICS SPORTEX LIPOTROPIN е отличена на Fitness Awards 2022 в категория Най-добра хранителна добавка за отслабване.

Bio Tonics Sportex е първата разработена гама спортно хранене. Целта на създаването на тази специализирана серия е максимално спортно представяне и издръжливост при тренировка или състезание.

Качество / Сертификати

  • Формули за мъже и жени
  • С високо съдържание на чисти и хранителни съставки
  • Не съдържа генномодифицирани организми (мутирали - ГМО), тежки метали, химически добавки, сол, захар
  • Висока ефективност

Те съдържат избрани суровини от билки и суперхрани, които идват само от одобрени от FDA доставчици. Всички изследователски лаборатории и производствени съоръжения са разположени в Гърция и са сертифицирани по GMP, DIO, ISO 9001 & 22000 според Министерството на земеделското развитие.

Bio Tonics, през 2021 г. спечелиха отличието за качество на продуктите и услугите на 6th Nutrition & Business Development Forum, докато през 2022 г. те бяха обявени за марка на годината на Natural & Organic Awards!

и

Женшен 400mg Body Stimulation 40veg.caps

За незабавна физическа и психическа стимулация на вашето тяло, продуктът PANAX GINSENG е правилният избор, заради неговите съставки.

Досега са идентифицирани повече от 40 активни вещества, от които гинзенозидите изглежда предлагат най-големите ползи с известни и приети свойства за увеличаване на енергията, намаляване на умората, физическа издръжливост и възстановяване на силата.

В допълнение към енергийните резерви, Panax Ginseng повишава защитните сили на организма, допринася за гладкото функциониране на нервната система, намалява нивата на стрес и проявява антиоксидантни свойства. Тази билка се характеризира като адаптоген, тъй като засилва хомеостазата, т.е. способността на тялото да поддържа стабилна вътрешна среда въпреки външните промени.

Името Panax идва от гръцката дума panakeia, която означава лекарство за всички болести, а думата Ginseng е от китайски произход и означава човешки корен, поради факта, че коренът на билката прилича на човешка фигура.

Bio Tonics Lipotropin 415mg Хранителна добавка за отслабване 60 капс.

Приемайте по две капсули дневно с чаша вода за лесно преглъщане.

Приема се от бременни по лекарско предписание.

Bio Tonics Ginseng 400mg Body Stimulation 40veg.caps

Приемате една капсула с чаша вода/сок, за да постигнете поглъщане. Хората с проблеми с преглъщането могат да отворят капсулата и да смесят съдържанието с вода или сок.
Хора със здравословни проблеми, приемащи лекарства и бременни жени трябва да се консултират с лекар относно употребата на хранителни добавки.
Хранителните добавки не заместват обичайното хранене. Продуктите, които са хранителни добавки, се нотифицират в Националната агенция по лекарствата.
Не превишавайте дозата на добавката без съвет от Вашия лекар. Продуктите със CE са медицински изделия.

Bio Tonics Lipotropin 415mg Хранителна добавка за отслабване 60 капс.

ХРАНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Компоненти

Количество в порция

L – цитрулин

200 mg

Холин

100 mg

хром

40 mcg

Хлорогенна киселина

60 mg

Гарциния Камбоджа

55 mg

Bio Tonics Ginseng 400mg Body Stimulation 40veg.caps


Хранителна информация

КОЛИЧЕСТВО/КАПС

SHD

PANAX GINSENG

400mg

**

Опаковка: 40 капсули

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук