Bioderma Photoderm Moisturizing Face Creme Spf50+ for Sensitive, Dry Skin 40ml

Bioderma Photoderm Moisturizing Face Creme Spf50+ for Sensitive, Dry Skin 40ml

Слънцезащитен крем за лице със свръхвисока защита и овлажняване за чувствителна, суха кожа

код на продукта: 050777
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  44,87лв. (22,95€)

Bioderma Photoderm Хидратиращ крем Spf50+ Много висока защита и овлажняващ слънцезащитен крем за лице за 40 ml ЧУВСТВИТЕЛНА, СУХА КОЖА ПОЛЗИ Гарантира много висока UVA/UVB защита. SUN ACTIVE DEFENCE: високотехнологична слънцезащита, под...  още

35,89лв. (18,36€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3701129803523

Bioderma Photoderm Хидратиращ крем Spf50+ Много висока защита и овлажняващ слънцезащитен крем за лице за 40 ml

ЧУВСТВИТЕЛНА, СУХА КОЖА

ПОЛЗИ

  • Гарантира много висока UVA/UVB защита.
  • SUN ACTIVE DEFENCE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи.
  • 8-часова хидратация.
  • Оставя кожата еластична и комфортна.
  • Прозрачен ефект - Не лепне - Не омазнява - Отлична основа за грим - Без аромат - Много добра поносимост от кожата и очите - Не е цезогенен - Устойчив на вода, топлина и висока влажност.

Какво се случва с кожата ти?
Всички продукти на BIODERMA са базирани на екобиологията, която е сърцето на френската група Naos. По този начин зачита екосистемата на кожата и поддържа нейното здраве.

Когато слънцето грее, ние получаваме 2 вида UV лъчи на повърхността на нашата кожа:
UVB:

  • Той представлява 5% от UV спектъра.
  • Те са отговорни за видимите резултати като тен или слънчево изгаряне.

UVA:

  • Те представляват 95% от UV спектъра
  • Те проникват дълбоко в слоевете на кожата
  • Те са отговорни за невидими ефекти като оксидативен стрес и намаляване на имунната защита на кожата, което води до видими ефекти като стареене на кожата и рак на кожата.

За да избегне тези ефекти и вместо да претоварва кожата с филтри, BIODERMA създаде SUN ACTIVE DEFENCE, високотехнологичната слънцезащита, подсилена от UVA лъчи. Комбинира UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява способността на кожата да се защитава, за да помогне за поддържането на нейната дългосрочна грижа за слънцето и да позволи:
+24% Защита на имунната защита на кожата.*
+26% защита срещу оксидативен стрес.*

По-добро разбиране за по-добра грижа
Не всички типове кожа реагират по един и същи начин на слънчевата радиация, тъй като всеки човек има своя собствена фоточувствителност, характеризираща се с неговия фототип.

Дерматологично и офталмологично тестван.

Незабавни резултати
Приятна употреба

  • Невидимо покритие за 95% от потребителите (1)
  • Не оставя кожата мазна при 89% от потребителите (1)
  • Оставя кожата мека и комфортна за 97% от потребителите (2)

Резултати, които траят
Поддържа здравето на кожата

  • +24% защита на кожата за самозащита (3)
  • +26% защита срещу оксидативен стрес (3)

(1) Потребителски тест върху 105 доброволци на възраст от 18 до 69 години с чувствителна суха до нормална кожа за 14 дни.

(2) Използвайте тест върху 32 доброволци на възраст от 19 до 64 години с чувствителна и нормална или суха кожа за 28 дни.

(3) Клинично изследване при 10 пациенти, фототипове II и III, подложени на слънце. Оценка на няколко биомаркера за оценка на допълването на филтрите и патентована биологична защита за антиоксидантна и имуносупресивна защита. Полша, 2021 г.

Екологичен дизайн на нашите продукти

Ние работим всеки ден, за да подобрим нашите продукти, за да минимизираме въздействието върху околната среда. Повечето от нашите продукти са направени от 100% рециклируема пластмаса. Всички наши продукти са 100% рециклируеми и са направени от хартия от устойчиво управлявани гори.

Нанасяйте няколко пъти на ден върху лицето и шията при излагане на слънце. Може да се използва самостоятелно или като основа за грим.

СТЪПКА 1: Нанасяйте ежедневно, равномерно и обилно върху лицето и шията преди излагане на слънце (малко количество продукт намалява нивото на слънцезащита).
СТЪПКА 2: Нанесете отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.

Избягвайте контакт с тъкани. Възрастни. Нанесете върху здрава кожа. Прекомерното излагане на слънце може да увреди здравето дори със слънцезащита.

Този продукт е произведен в съответствие с еко-биологичния подход на лаборатории NAOS с намерението да се грижи за вас. В основата на този продукт: ПАТЕНТ ЗА АКТИВНА ЗАЩИТА СЛЪНЦЕ

Компоненти: AQUA/WATER/EAU, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HOMOSALATE, DIISOPROPYL SEBACATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIBUTYL ADIPATE, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, GLYCERIN, SILICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), SUCROSE LAURATE, UNDECANE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, C20-22 ALCOHOLS, SODIUM POLYACRYLATE, TRIDECANE, CAPRYLOYL GLYCINE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, CAPRYLYL GLYCOL, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, LYSINE, MAGNESIUM CHLORIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 543]

Изброените тук съставки са тези, които се съдържат в най-новата формула на този продукт. Тъй като може да има забавяне между производството и разпространението на пазара, моля, вижте списъка на съставките на опаковката.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук