Bioderma Atoderm Intensive Eye Cream 3-in-1 Anti-Irritation Care 100ml

Bioderma Atoderm Intensive Eye Cream 3-in-1 Anti-Irritation Care 100ml

Ежедневна грижа за раздразнени клепачи

код на продукта: 048454
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  42,91лв. (21,95€)

Bioderma Atoderm Интензивен околоочен крем 3 в 1 Грижа против раздразнения Ежедневна грижа за раздразнени клепачи 100 ml Atoderm Intensive Eye е първият продукт за грижа 3 в 1 на BIODERMA, който се бори със симптомите на дразнене на клепачите: ...  още

37,28лв. (19,07€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3701129801963
ТЕГЛО: 126gr

Bioderma Atoderm Интензивен околоочен крем 3 в 1 Грижа против раздразнения Ежедневна грижа за раздразнени клепачи 100 ml

Atoderm Intensive Eye е първият продукт за грижа 3 в 1 на BIODERMA, който се бори със симптомите на дразнене на клепачите:

1) УСПОКОЯВА: Enoxolone е насочен към факторите, които причиняват усещането за сърбеж, за да успокои кожата за по-дълго време.

2) РЕМОНТ:

Ексклузивната технология LipigeniumTM стимулира производството на липиди и възстановява кожната бариера.
Патентованият комплекс Skin Barrier Therapy ограничава адхезията на определени бактерии (staphylococcus aureus) към повърхността на кожата. Тези бактерии могат да влошат сухотата на кожата.
Хиалуроновата киселина, намираща се естествено в кожата, образува овлажняващ филм. Той задържа вода на повърхността на кожата и по този начин действа като воден резервоар.

3) ПРЕМАХВА ГРИМА: Комбинацията от 3 масла премахва грима и замърсяванията от кожата.

Резултати: кожата е успокоена и заздравена, комфортът й е възстановен трайно.

ЗА КОГО;
За цялото семейство (с изключение на недоносените бебета)

ПОЛЗА

  • Успокоява усещането за сърбеж веднага и за дълго време
  • Намалява сухотата и зачервяването на кожата
  • Овлажнява и подхранва кожата
  • Премахва грима и замърсяванията
  • Предпазва кожата
  • Деконгестантен ефект

Добра основа за грим - Без аромат - Много добра поносимост от кожата - Много добра поносимост от очите - Подходящо за носещи контактни лещи и чувствителни очи.

Иновативен и прост ритуал за ограничаване на броя на продуктите и следователно на съставките, както и триенето на клепачите.

Веднъж или два пъти дневно нанасяйте върху раздразнените клепачи.

Сутрин като продукт за грижа. Може да се използва като основа за грим.

Вечер като продукт за грижа и/или за премахване на грим с помощта на диск за премахване на грим.

Използването на Atoderm Intensive eye като част от ежедневната рутина гарантира уважение към клепачите, укрепването им и избягване на бъдещи обостряния.

ЕТАП 1:
1- Стимулираме лимфната система: извършваме 3 последователни натиска с помощта на показалеца, средния и средния пръст, поставени на 1 см от основата на ушите.

2- Движим се от вътрешния към външния ъгъл с потупващи движения (поставете 3 пръста върху кожата и бавно се придвижете към външната част на лицето). След това нанесете леко от външния към вътрешния ъгъл на очите. Повторете 3 пъти.

3- Завършваме с последните движения от вътрешния към външния ъгъл на очите, като слизаме по овала на лицето и към основата на шията.

СТЪПКА 2: ЕЖЕДНЕВНО ПОЧИСТВАНЕ / ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМА:

1. Приложение: Поставете малки точки Atoderm Intensive Eye върху горния клепач
2. Почистване: Нанесете продукта върху целия клепач и направете лек кръгов масаж
3. Почистване: Нанесете върху миглите от основата до върха, за да премахнете спиралата
4. Дискове за премахване на грим (само когато дразненето не е силно): Отстранете грима с диск за премахване на грим, като започнете отвътре навън и от основата към върховете на миглите

СТЪПКА 3: ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА

1. Приложение: Нанесете малко количество от продукта върху клепачите. Не нанасяйте твърде близо до очите.

Няма нужда от изплакване с вода. Идеален за ежедневна употреба, самостоятелно или в комбинация с кортикостероид. Идеален за носещи контактни лещи и чувствителни очи. Само за външна употреба. Ако сухотата в очите продължава, консултирайте се със здравен специалист.

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SUCROSE STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCYRRHETINIC ACID, SODIUM CITRATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, MANNITOL, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, XYLITOL, CITRIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, RHAMNOSE, TOCOPHEROL, PHYTOSPHINGOSINE, CERAMIDE NP, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE AP, CHOLESTEROL, CARBOMER, XANTHAN GUM, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CERAMIDE EOP. [BI 478]

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук