Bionat Memovigor 2, 20tabs

Bionat Memovigor 2, 20tabs

Хранителна добавка за лечение на световъртеж, подобряване на паметта и добро функциониране на нервната система

код на продукта: 010771
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  44,77лв. (22,90€)

Бионат Мемовигор 2 Хранителна добавка за лечение на световъртеж, подобряване на паметта и добро функциониране на нервната система 20 табл. Пълен и естествен избор за подобряване на паметта и защита на мозъчните функции. Ефективно лекува всички заб...  още

44,77лв. (22,90€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206856000071

Бионат Мемовигор 2 Хранителна добавка за лечение на световъртеж, подобряване на паметта и добро функциониране на нервната система 20 табл.

Пълен и естествен избор за подобряване на паметта и защита на мозъчните функции. Ефективно лекува всички заболявания на кохлеята и преддверието без странични ефекти, подобрява доброто функциониране на паметта.

За укрепване и нормално функциониране на паметта и концентрацията
За нормалното функциониране на нервната система чрез витамини B1, B6, B12, уникалната комбинация от 4 фосфолипида и магнезий
В антиоксидантната защита на невроните от свободните радикали, които преждевременно унищожават здравите клетки чрез фосфатидилсерин, L-ацетилкарнитин, витамин Е и С, Гинко билоба и селен.

Фосфатидилсеринът, фосфатидилхолинът, фосфатидилетаноламинът и фосфатидилинозитолът са от съществено значение за функционирането на клетките, тъй като те са структурни компоненти на техните мембрани.* Фосфатидилсеринът всъщност се намира в по-висока концентрация в мозъка, което помага за подобряване на паметта. Фосфатидилхолинът от друга страна подобрява невромускулната функция.*

L-ацетилкарнитинът поддържа здравата мозъчна функция, като по този начин допринася за поддържането на когнитивната функция. Глутаминовата киселина стимулира централната нервна система, повишавайки умствената дейност.*

Алфа липоевата киселина допринася за защитата на централната нервна система, като същевременно изглежда помага за поддържане на нормални нива на кръвната захар.

Гинко билоба е билка, която помага за подобряване на когнитивната функция, която има тенденция да намалява с възрастта. Освен това подобрява кръвообращението, облекчавайки тежките крака и студените крайници.

Memovigor 2 съдържа и много витамини. Витамин С допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система, както и на нервната система. Витамините B1, B6 и B12, като членове на B комплекс, допринасят за нормалното функциониране на нервната система.


Инструкции за употреба

Приема се всяка сутрин, обща продължителност на лечението 3 месеца. 3-месечното лечение може да се повтори след 2-месечна почивка.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни и деца над 14 години: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Ако приемате антикоагуланти или антитромботични, антитромбоцитни лекарства, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете продукта.

Да не се използва по време на бременност.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 38110/28.05.2012г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук