Bio-Oil 60ml

Bio-Oil 60ml

Масло за стрии, белези и неравности по кожата

код на продукта: 006430
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,46лв. (12,00€)

Bio-Oil Special Care за белези Стрии, неравномерен тон на кожата, лунички, признаци на стареене Дехидратирана кожа 60ml Био-масло за грижа за кожата
Bio Oil Skincare Oil, най-продаваният продукт за белези и стрии в 24 страни, е специално ма...  
още

19,71лв. (10,08€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 6001159113645

Bio-Oil Special Care за белези Стрии, неравномерен тон на кожата, лунички, признаци на стареене Дехидратирана кожа 60ml

Био-масло за грижа за кожата
Bio Oil Skincare Oil, най-продаваният продукт за белези и стрии в 24 страни, е специално масло за грижа за кожата, подходящо за предотвратяване и регенерация срещу белези, стрии и неравномерен тен на кожата. Специалният му състав се състои от комбинация от растителни екстракти (лавандула, невен от лайка) и витамини (Е, А), комбинирани в маслена основа. Съдържа революционната съставка PurCellin Oil ™, която осигурява най -доброто усвояване на добрите елементи, витамини и растителни екстракти от продукта.
Той има безопасен токсикологичен профил за употреба от бременни жени и се препоръчва от Асоциацията на акушер-акушер на Атина за ефективното и безопасно използване срещу появата на стрии по време на бременност.

Био-масло за грижа за кожата
Bio Oil Skincare Oil е специално масло за грижа за кожата, подходящо за профилактика и регенерация срещу белези, стрии и неравномерен цветен тон. Това е продукт със световно признание, спечелил над 410 награди в категорията за грижа за кожата и е номер 1 в продажбите за белези и стрии в 24 държави!

Състав:
Съставът му се състои от комбинация от растителни екстракти (лавандула, невен от лайка) и витамини (Е, А), комбинирани в маслена основа. Съдържа революционната съставка PurCellin Oil ™, която осигурява най -доброто усвояване на добрите елементи, витамини и растителни екстракти от продукта. Той е лек, немазен, не запушва порите и не съдържа парабени.

Сигурност:
Bio Oil е преминал оценки на безопасността в съответствие с регламентите на Европейския парламент и Съвета относно козметичните продукти. Токсикологичният му профил, химическата структура и нивото на включване на всички използвани съставки, както и общото ниво на дневна експозиция към тях са оценени и оценени като безопасни за употреба, включително употреба от бременни жени.
Био-маслото за грижа за кожата се препоръчва от Асоциацията на акушер-акушер-лекарите от Атина, за ефективното и безопасно използване срещу появата на стрии по време на бременност.

Идеален за:
Мъже и жени от всички възрасти, бременни жени, тийнейджъри, деца над 2 години. Подходящ е за употреба върху лице и тяло.

Използва
Стрии
Когато размерът на тялото се увеличава по -бързо от кожата, която го покрива, кожата се разкъсва и по време на заздравяването се появява белег. Тези белези се появяват на повърхността на кожата под формата на стрии.
Вероятността от развитие на стрии варира в зависимост от типа кожа, раса, възраст, диета и хидратация на кожата. Бременните жени, културистите, юношите, които стават ниски и тези, които рязко наддават на тегло, са по -склонни към появата на стрии.
Bio Oil е проектиран да предотвратява появата на стрии, предлагайки подходяща хидратация на кожата, правейки я по -еластична, но също така подобрява външния вид на съществуващите стрии.
Трябва да се прилага върху стриите с масаж с кръгови движения два пъти дневно, в продължение на поне 3 месеца. По време на бременност трябва да се прилага от началото на втория триместър към области, които са предразположени към стрии, като корема, гърдите, кръста, бедрата, задните части и бедрата.
Ефективността на Bio-Oil е потвърдена от проучвания, проведени под наблюдението на дерматолози, и отбелязва значително подобрение на стриите, в рамките на 2 седмици, при 95% от жените, които са използвали продукта **.
** Оценка под наблюдението на дерматолог, 38 жени, на възраст 18-65 години
Венците
Белезите са неразделна част от лечебния процес и са причинени от свръхпроизводството на колаген на мястото на раната. Белезите се променят многократно с течение на времето, но те са постоянни. Bio Oil е създаден да помогне за подобряване на външния вид на белезите, техния цвят и текстура. Клиничното проучване показва подобряване на външния вид на венците до 92% за 8 седмици *.
Прилагането му върху белега трябва да стане чрез масажиране с кръгови движения два пъти дневно, в продължение на поне 3 месеца. При нови белези Bio Oil трябва да се прилага само след заздравяване на раната и не трябва да се използва върху отворени рани.
* Самооценка под наблюдението на дерматолог, 36 жени, на възраст 18-65 години

Неравномерен цвят на кожата
Неравномерен цвят на кожата възниква, когато има хетерогенно производство на меланин от организма. Това явление може да бъде причинено от външни причини, като прекомерно излагане на слънце или използване на некачествени продукти за избелване на кожата, или от вътрешни причини, като хормонални нарушения, свързани с бременност, менопауза или употребата на противозачатъчни хапчета. . Bio Oil помага за подобряване на външния вид на неравномерен тен на кожата.
Bio Oil трябва да се прилага върху тези зони два пъти дневно в продължение на поне 3 месеца. Bio Oil не включва слънцезащита. В случай на използване на слънцезащитен крем, прилагането му трябва да се извърши след пълното усвояване на Bio Oil.
Признаци на стареене
Бръчките по кожата, които обикновено са свързани с процеса на стареене, са причинени главно от отслабването на поддържащата система на колаген и еластин в кожата. Bio Oil съдържа много съставки, които подобряват пластичността на кожата, правейки я по -мека, гладка и гладка. Неговото овлажняващо действие помага за тонизиране на кожата и подобряване на текстурата и външния вид на фините линии и бръчки.
Bio Oil трябва да се прилага върху тези зони два пъти дневно. Резултатите варират от човек на човек.
Дехидратирана кожа
Повърхността на кожата има невидим слой масло, което действа като бариера, която предотвратява изтичането на влага. В много сух климат този слой липиди често не може да се справи и по този начин избягва излишната влага от кожата. Ежедневните вани или душове, трудни метеорологични условия, използването на климатик могат да влошат това състояние, тъй като премахват липидния слой от кожата.
Bio Oil помага за попълване на естествения слой на мазна кожа, като помага за възстановяване на нейното действие, поддържайки нейната влага.
Bio Oil трябва да се прилага два пъти дневно. Резултатите варират от човек на човек.
Други приложения
Потребителите на Bio -Oil са открили много различни начини да го използват - преди грим, за овлажняване на проблемните зони на тялото (пети, лакти), грижа за ноктите (нокти, кожички) и много други. Тези употреби, въпреки че не са изрично споменати в информацията за продукта, са приемливи и подобряват репутацията на Bio-Oil, вашия специализиран многофункционален продукт за грижа за кожата.

Използвайте:
Нанесете чрез масажиране с кръгови движения, два пъти дневно в продължение на поне 3 месеца, за максимален ефект.

Не използвайте върху отворени рани. В случай на дразнене на кожата, прекратете употребата. Избягвайте контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Дръжте далеч от деца.

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Extract, Glycine Soja Oil, Bisabolol, Tocopherol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 26100.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук