Biotech Usa Crea Ribose Подобряване на силата и силата 300gr

Biotech Usa Crea Ribose Подобряване на силата и силата 300gr

код на продукта: 005735
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  34,33лв. (17,56€)

Активната съставка в Crea-Ribose е молекула креатин заедно с прикрепена рибозна група. Основната му функция е да подобрява силата и мощността, както и разширяването на клетките заедно с мускулния растеж. Как работи; Креатинът е ключов фактор за...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5555555001473
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Активната съставка в Crea-Ribose е молекула креатин заедно с прикрепена рибозна група. Основната му функция е да подобрява силата и мощността, както и разширяването на клетките заедно с мускулния растеж.

Как работи;

Креатинът е ключов фактор за мускулната контракция. Колкото повече креатин имате в мускулите си, толкова повече сила можете да упражнявате. Приемането на Crea-Ribose ви позволява да тренирате мускулите си до тяхната максимална производителност. По -интензивните тренировки водят и до по -големи ползи за мускулите.

Ривози Груп

Изследванията показват, че рибозата с хранителни добавки е ефективен начин за повишаване на енергийните нива (АТФ) в мускулната клетка, повишаване на мускулната производителност и подобряване на възстановяването след упражнения с висока интензивност. Рибозата и креатин монохидрат имат съвместен ефект върху мускулната сила, издръжливостта и възстановяването, което прави тази комбинация една от най -важните в хранителната добавка за спортист.


Дозировка:

Вземете 2-4 дози на ден. Консумирайте го 20 минути преди и веднага след тренировката. В дните за почивка приемайте 1 доза вечер преди лягане. Дозировка 5 гр.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук