CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30ml

CeraVe Resurfacing Retinol Serum 30ml

Серум за лице с ретинол

код на продукта: 048437
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  41,07лв. (21,01€)

CeraVe Resurfacing Retinol Serum Серум за лице с ретинол 30 мл Серум за лице с ретинол от CeraVe, подходящ за всеки тип кожа. Ретинолът, известен още като витамин А, допринася значително за функцията за обновяване на клетките, придава стегнатост и...  още

37,77лв. (19,32€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3337875829007
ТЕГЛО: 64gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Анти-Age Серум, Против стареене, козметика, Грижа за лицето

CeraVe Resurfacing Retinol Serum Серум за лице с ретинол 30 мл

Серум за лице с ретинол от CeraVe, подходящ за всеки тип кожа. Ретинолът, известен още като витамин А, допринася значително за функцията за обновяване на клетките, придава стегнатост и спомага за регенерирането на кожата.

Намалява появата на белези след акне и стяга порите. Помага за възстановяване на епидермалната бариера и изглажда кожата. Състав с 3 основни керамида, екстракти от корен от женско биле и ниацинамид.

Препоръчително е първите апликации да са на по-редки интервали, например 1 до 2 пъти седмично. Благодарение на състава си, серумът се абсорбира бързо и прониква по-дълбоко в кожата от кремовете за лице, възстановявайки изгубената яркост.

Нанесете достатъчно количество серум върху чиста кожа с нежни потупвания с върха на пръстите. Нанесете върху лицето, шията и деколтето.

Aqua/Water, Propanediol, Dimethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Potassium Phosphate, Ceramide Np, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Dimethiconol, Lecithin, Sodium Citrate, Retinol, Sodium Hyaluronate, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Phenoxyethanol, Alcohol, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Pentylene Glycol, Phytosphingosine, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук