Christou Polymer Gel Toe Cushion Tube 12cm CH-002 One Size 1 бр

Christou Polymer Gel Toe Cushion Tube 12cm CH-002 One Size 1 бр

Защитна тръба за пръсти срещу мазоли, мехури, онихомикоза с органични етерични масла

код на продукта: 048887
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  15,05лв. (7,70€)

Christou Полимерна гелна възглавничка за пръстите на краката 12 см CH-002 Защитна тръба за пръстите на краката за мазоли, мехури, онихомикоза с органични етерични масла Един размер 1 брой Защитна тръба за мазоли, мехури, онихомикоза с органични ет...  още

15,05лв. (7,70€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200250240019
Вижте също и продуктите в категориите:
Против пришки, Против мазоли и брадавици, Защитни лепенки

Christou Полимерна гелна възглавничка за пръстите на краката 12 см CH-002 Защитна тръба за пръстите на краката за мазоли, мехури, онихомикоза с органични етерични масла Един размер 1 брой

Защитна тръба за мазоли, мехури, онихомикоза с органични етерични масла.

ТРИАТЛОНЕЦ ЛИ СТЕ ИЛИ МАРАТОНСКИ БЕГАЧ? ЧЕСТО НОСИШ ЛИ СИ ВИСОКИТЕ ТОКЧЕТА?

Спортът, както и красотата, изискват жертви... Попитайте шампион по триатлон, маратонец или просто жена, която често носи токчета и те ще ви потвърдят. Christou 1910 е редом до всички, които системно натоварват пръстите си от интензивни упражнения и активност, както и до всички жени, които не искат да жертват нищо от стила си, но изискват комфорт във всяка стъпка!

Напоен с терапевтична смес от медицински органични етерични масла (най-чистите, които можете да намерите в природата), протекторът за пръсти изпълнява множество роли: Омекотява, предотвратява и естествено елиминира мазолите при многократна употреба, успокоява и регенерира кожата с мощно лечебно действие , облекчава болката и намалява триенето между пръстите на краката и обувките. И накрая, оставя стъпалото с прохладно усещане за свежест и здраве, благодарение на терапевтичните ароматни молекули, които се освобождават само за 2 минути от момента, в който го поставите! Ръчно пране в студена вода.

СВОЙСТВА НА МАСЛАТА

балсам
Сертифицирано масло от гръцката флора и по-точно от Parnon.
Масло с най-мощно действие при рани и възпаления. Аналгетичен, мощен заздравяващ, регенериращ кожата и мускулите тоник, уникално успокоява възпалението на костите и мускулите.

Розмарин камфор
Аналгетичен ефект, поради предизвикване на хиперемия на мястото. Той ще увеличи притока на кръв към подножието на калуса чрез вазодилатация, което ще предизвика усещане за топлина и локална анестезия. Също така съдържа монотерпенов кетон (антисклеротик).

Атлантически кедър
Уникално овлажняващо действие, със значителни дезинфекциращи, противовъзпалителни, възстановяващи и заздравяващи свойства. Поддържа баланса в възстановяването на клетките с едновременен терапевтичен ефект: Стимулира синтеза на кератиноцити в епидермиса.

Мента
Анестетик с директно действие чрез студа, аналгетик, против сърбеж, противовъзпалително.

Морски бор
Терпентиновото етерично масло съдържа предимно монотерпени (алфа и бета-пинен), които се борят с хиперкератозата. Съдържа и алфа пинен, който със своите лечебни свойства подсилва атлантическия кедър и помага значително за омекотяване на мазолите и подпомага естественото им премахване.

Слагате подложката до пръста, който искате да покриете и измервате дължината му.

С ножица изрежете подложката до желаната дължина.

Плъзнете защитната тръба върху пръста си.

Докато носите чорапа или чорапогащника, органичните етерични масла започват да отделят...

Обуйте си обувките и… давай!

БАКШИШ

Органичните етерични масла са живи, натурални есенции със специфичен срок на годност. Всеки път, когато влезе в контакт с крака Ви, подложката освобождава терапевтичната смес, която се абсорбира директно от кожата на крака. Подновяването на подложките подхранва стресираната зона и ви осигурява незабавно облекчаване на болката, докато се наслаждавате напълно на лечебните свойства на маслата, които действат като спа, но също и като естествено „болкоуспокояващо“ в точката на болката. Буквално го носиш и не те боли!

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук