Colgate Total Advanced Visible Proof Toothpaste 75ml

Colgate Total Advanced Visible Proof Toothpaste 75ml

Паста за зъби с флуор за защита на кариеса и свеж дъх

код на продукта: 048875
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  12,36лв. (6,32€)

Colgate Total Advanced Visible Proof Toothpaste Паста за зъби с флуорид за защита на кариеса и свеж дъх 75 ml Наблюдавайте магическата работа, докато получавате пълна защита за оралното си здраве чрез четкане с паста за зъби Colgate Total Visible ...  още

8,66лв. (4,43€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8718951471429
ТЕГЛО: 123gr
Вижте също продукти в тази категория:
Универсални пасти за зъби

Colgate Total Advanced Visible Proof Toothpaste Паста за зъби с флуорид за защита на кариеса и свеж дъх 75 ml

Наблюдавайте магическата работа, докато получавате пълна защита за оралното си здраве чрез четкане с паста за зъби Colgate Total Visible Action. С технология за промяна на цвета, тази паста за зъби с флуорид става синя, докато миете, така че можете да видите как работи. Пастата за зъби разполага с двойна формула с цинк и аргинин, която осигурява невероятна 24-часова антибактериална защита*.

В допълнение, тази антибактериална паста за зъби също предпазва от кариес, премахва плаката, подмладява венците и укрепва емайла. Освен това намалява зъбния камък, предпазва чувствителните зъби и избелва за ослепителна усмивка. И тъй като освежава дъха ви, пастата за зъби Colgate Total Visible Action ви дава увереността да продължите деня си, знаейки, че имате свеж дъх и защитена уста.

* превъзходно намаляване на бактериите по зъбите, езика, бузите и венците в сравнение с неантибактериалната паста за зъби с флуорид, с продължителна употреба 2 пъти на ден, след 4 седмици.

Мийте зъбите си старателно поне два пъти на ден или следвайте съветите на зъболекар. Да не се използва от деца под 7 години.

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, Calcium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Arginine, Aroma, Cellulose Gum, Zinc Oxide, Poloxamer 407, Zinc Citrate, Tetrasodium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Phosphoric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sucralose, Benzyl Alcohol, Linalool, CI73360, CI74160.

Съдържа: Натриев флуорид
Общо съдържание на флуор: 1450 ppmm

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук