Corega Whitening 36 Effer.Tabs

Corega Whitening 36 Effer.Tabs

Таблетки за почистване на протези, почистват в дълбочина и премахват упорити петна

код на продукта: 001853
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  13,80лв. (7,06€)

Corega Избелващи таблетки за почистване на протези, дълбоко почиства и премахва упорити петна 36 Effer.Tabs Използвайте Corega почистващи таблетки, за да се чувствате уверени всеки ден. Зъбните протези са около 10 пъти по-меки от вашите естеств...  още

13,53лв. (6,92€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5054563033314
ТЕГЛО: 53gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти при лечение на зъби

Corega Избелващи таблетки за почистване на протези, дълбоко почиства и премахва упорити петна 36 Effer.Tabs

Използвайте Corega почистващи таблетки, за да се чувствате уверени всеки ден.

Зъбните протези са около 10 пъти по-меки от вашите естествени зъби и почистването им с обикновена паста за зъби може да надраска повърхността им, създавайки зони, където могат да растат бактерии. Почистващите таблетки Corega Whitening ви помагат да почистите вашите протези по-добре от пастата за зъби*, тъй като не съдържат абразивни вещества, така че почистват без надраскване. Само за 5 минути те се борят с 99,9% от бактериите, причиняващи миризми* и помагат за премахване на плаката и петна, когато се използват според указанията. Така можете да поддържате протезите си по-чисти, свежи и по-ярки.

  • Действа за 5 минути.
  • Почиства в дълбочина, за да запази оригиналната белота на вашите протези.
  • При лабораторни тестове е установено, че се бори с 99,9% от бактериите, причиняващи миризми*.
  • Когато се използва според указанията, помага за намаляване на плаката и премахва твърдите петна.
  • Специализирана употреба за изкуствени протези.

Стъпка 1: Пуснете почистваща таблетка в топла вода – не гореща, тъй като това може да повреди вашите протези. Трябва да има достатъчно вода, за да покрие напълно протезата. Оставете протезата в разтвора за 3 минути.

Стъпка 2: С помощта на четка за зъби с мек косъм и разтвора на почистващата таблетка внимателно изчеткайте протезите си, за да отстраните останалата мръсотия. Опитайте се да избягвате използването на обикновена паста за зъби, тъй като нейното абразивно действие може да надраска повърхността на протезата, което след това може да причини натрупване на бактерии.

Стъпка 3: След накисване в разтвор и изчеткване, изплакнете протезите си обилно под течаща вода.

Изхвърлете останалия разтвор веднага след употреба.

Познаването на правилния начин за почистване на вашите протези, както и възприемането на навик за ежедневно почистване, гарантира, че вашите пълни и частични протези се поддържат възможно най-чисти, което ви дава увереността да живеете пълноценно.

Предпазни мерки
Не поставяйте таблетките или разтвора в устата. Не пийте почистващия разтвор и не се мийте с него. Не докосвайте устата или очите след работа с таблетките или разтвора. Не използвайте, ако сте чувствителни към някоя от съставките. Пазете от деца и хора, които могат случайно да погълнат таблетките или разтвора. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Обадете се в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. Ако възникне дразнене: Прекратете употребата и се консултирайте/вижте лекар.

Предизвиква силно дразнене на очите. Измийте добре ръцете си след работа. ПРИ ПОПАДАНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Ако има контактни лещи, свалете ги, ако е лесно. Продължете изплакването. Ако дразненето на очите продължава: Консултирайте се с лекар. Съдържа масло от мента, субтилизин. Може да предизвика алергична реакция.

Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium laryl sulfoacecate, VP/VA Copolymer, Aroma, Cellulose gum, CI 42090, CI 73015.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук