Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Розово

Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Розово

Мини пакет от пасти за зъби в шест страхотни вкуса и четка за зъби

код на продукта: 048657
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  36,95лв. (18,90€)

Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Розово Мини пакет от пасти за зъби в шест страхотни вкуса и че...  още

33,25лв. (17,01€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009217090057
ТЕГЛО: 151gr

Curaprox PROMO PACK Be You Six Tastes Mini Pack 6x10ml & Подарък четка за зъби Ortho Ultra Soft CS 5460, 1 Парче - Розово

Мини пакет от пасти за зъби в шест страхотни вкуса и четка за зъби

Всичките шест смели нови вкуса на пасти за зъби в една опаковка! Опитайте ги всички, един след друг.

Опитайте ги и след това изберете този, който ви подхожда най-добре. В твоя ден. На ваше разположение.

Какво е общото между всички пасти за зъби BE YOU? Те съдържат естествени съставки и билкови екстракти, които са комбинирани по нови начини за вашето по-добро орално здраве и още по-бели зъби.

ПЛЮС: Мощните ментолови перли дават усещане за свежест, което продължава много часове след четкане.

И с какво се различават? Всъщност единственото, което се променя е вкусът и цветът. Всеки от експлозивните вкусове BE YOU има свой собствен специален начин да ви спечели.

Формулата [BE YOU.] и ползите за вашето орално здраве

- 950 ppm високо бионаличен и бързодействащ флуорид (натриев монофлуорофосфат) за предотвратяване на кариес.

- Хидроксиапатитът укрепва зъбния емайл, придава уникален блясък, запечатва открития дентин и облекчава болката при чувствителните зъби. Удивително е какво може да направи този минерал за нашите зъби! Не е случайно, че 95% от дентина се състои от хидроксиапатит.

- Оксидоглюказата е естествен ензим, който се бори с вредните бактерии и естествено избелва зъбите. Има способността да стимулира производството на слюнка и по този начин хармонизира оралната флора. Това е начинът, по който пчелите предпазват своя мед от микроби.

- Ксилитолът предотвратява растежа на бактериите, които причиняват кариес и естествено укрепва зъбите. Произлиза от брезовото дърво и е естествен заместител на захарта, без обаче да благоприятства растежа на бактериите, както става със захарта.

- Ехинацея, дяволски нокът и стотинка успокояват и регенерират устната лигавица и венците, като същевременно имат противовъзпалително действие. Те също така подпомагат естественото излекуване в случай на лечение или след операция.

- Екстрактът от горчив портокал директно се бори с вредните бактерии.

- Провитамин B5 хидратира устната лигавица и подпомага регенерацията на клетките, като същевременно има противовъзпалителен, лечебен ефект.

- Гладко върху емайла с много нисък RDA индекс на абразия от около 50.

- Не съдържа SLS. SLS е агресивен пенител, който може да предизвика дразнене на устната лигавица и сухота в устата. SLS също се свързва с появата на язви в устата.

[БЪДИ ТИ.] ИЗГРАВАЩА ЗВЕЗДА

ГРЕЙПФРУТ + ПЕРГАМОНТО

Богат грейпфрут и освежаващ бергамот, комбинирани с мента и ментол. Най-освежаващият начин да "събудите" устата си сутрин. Свежест на върха си!

[БЪДИ ТИ.] ЧИСТО ЩАСТИЕ

ПРАСКОВА + КАЙСИЯ

Фини нотки на праскова и кайсия, съчетани със свежестта на ментол. Прохладен ежедневен бриз за грижа за вашите зъби и свежест на дъха ви.

[БЪДИ ТИ.] ЛЮБИТЕЛ НА БОНБОНИ

ДИНЯ

Вкусна сладка диня с освежаващ ментол за замразени фойерверки в устата ви! Идеалният начин да започнете и завършите деня си е паста за зъби Candy lover.

Фини нотки на праскова и кайсия, съчетани със свежестта на ментол. Прохладен ежедневен бриз за грижа за вашите зъби и свежест на дъха ви.

[БЪДИ ТИ.] ПРЕДИЗВИКАТЕЛ

ДЖИН ТОНИК + ЛОТОС

Сладкият вкус на лотос е съчетан с нотка на хвойна и те съставят това специално вкусово изживяване. Към него добавяме подправка, която наподобява танин и има характерния вкус на джин и тоник. Можете ли да си представите нещо по-добро? Без алкохол, разбира се.

[БЪДИ ТИ.] МЕЧТАТЕЛ

БОРОВИНКА + СЛАДЪК

Току-що се събудихте с главата си все още в облаците. Опитайте се да събудите вкуса си с малина и наситен женско биле, съчетани с нотки на свеж ментол. За дълготрайно усещане за свежест.

[БЪДИ ТИ.] ИЗСЛЕДОВАТЕЛ

ЯБЪЛКА + АЛОЕ

Нещо, което да изследва вашата приключенска страна с изцяло нова комбинация от вкусове, със свежа зелена ябълка, сочно алое вера и добавена нотка на мента. Освежаващо изживяване с четкане за най-приключенските. Живейте живота си пълноценно.


& ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ

Curaprox CS 5460 Ortho Ultra Soft ортодонтска четка за зъби

Влакната на тази четка за зъби образуват жлеб за скобите. 5460 влакна CUREN® почистват брекетите, зъбите и венците много внимателно.

5460 CUREN® влакна, 0,1 mm диаметър.

Швейцарските четки за зъби Curaprox са изработени от влакна Curen®, които абсорбират 6 пъти по-малко вода от найлона. По този начин, дори когато са мокри, косъмчетата Curen® запазват превъзходната си първична стабилност, което позволява използването на много по-фини влакна за мекота и дълбоко четкане.


Включва 6 пасти за зъби по 10 мл + четка за зъби в различни цветове CS 5460.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук