Doctor\'s Formulas Liposomal Sleep 30ml

Doctor's Formulas Liposomal Sleep 30ml

Хранителна добавка с мелатонин за борба с безсънието и релаксация

код на продукта: 057376
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  41,23лв. (21,09€)

Doctor's Formulas Liposomal Sleep хранителна добавка с мелатонин за борба с безсънието и релаксация 30 ml Мелатонинът помага за намаляване на времето, необходимо за заспиване и облекчаване на субективното усещане за джет лаг. Благоприятните еф...  още

30,93лв. (15,82€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200403400819
Вижте също и продуктите в категориите:
При стрес, При безсъние, Нервна система

Doctor's Formulas Liposomal Sleep хранителна добавка с мелатонин за борба с безсънието и релаксация 30 ml

Мелатонинът помага за намаляване на времето, необходимо за заспиване и облекчаване на субективното усещане за джет лаг. Благоприятните ефекти се осигуряват при прием на 1 mg мелатонин преди лягане.

Липозомният състав на продукта позволява по-добро усвояване на съставките му!. Липозомната технология на формулиране води до по-голяма абсорбция и бионаличност на активни вещества и витамини.

Липозомите имат няколко предимства, когато става въпрос за доставяне на витамини и хранителни добавки:

Те предпазват активното вещество от окисление и разграждане в киселото pH на стомаха
Те повишават абсорбцията и бионаличността в сравнение със свободните и други конвенционални фармацевтични носители (т.е. таблетки, суспензии и капсули).

Liposomal Sleep от Doctor's Formulas е хранителна добавка, съдържаща γ-аминомаслена киселина (GABA), мелатонин и глутатион (трипептид, състоящ се от аминокиселини: глутаминова киселина, цистеин и глицин).

Липозоми

Липозомите принадлежат към колоидните дисперсии на системи за транспортиране на биоактивни молекули, които имат способността да ги транспортират, подобрявайки тяхната ефективност. Размерите на липозомите в зависимост от метода на тяхното получаване и физикохимичните характеристики на техните структурни единици са от порядъка на нанометри до порядъка на няколко микрометра.

Исторически, в началото на 60-те години на миналия век имаше тенденция да се изучават биофизичните свойства на колоидни системи, които имат липиден и фосфолипиден състав, с цел разбиране на биофизичните функции на клетките. Биофизикът A.D. Bangham изучава липидни колоидни дисперсии, за да симулира клетъчни мембрани и да изследва тяхната функционалност.

Липозомите, тъй като са приготвени от структурни материали като тези на нашите клетки, имат предимства, свързани с „приятелството“ на човешките тъкани. Те имат способността да транспортират липофилни биоактивни молекули, които не се разтварят лесно във водна среда и следователно имат проблеми с абсорбцията и бионаличността, напр. витамини, куркумин и др., но също и водоразтворими или амфифилни молекули, подобряват по отношение на скоростта на разтваряне и усвояването им през стомашно-чревния тракт.

Липозомите могат и наистина транспортират биоактивни вещества и подобряват тяхното проникване през бариерите на стомашно-чревния тракт и са ефективни „превозни средства“ за транспортиране на биоактивни молекули.

Липозомната технология и особено иновативната технология на супрамолекулни фосфолипидни комплекси с липидна двуслойна структура могат да подобрят терапевтичната ефикасност на хранителните добавки и са иновация в тази област, давайки висока добавена стойност на крайната дозирана форма.


Инструкции за употреба

Разклатете преди всяка употреба
Да се приема за предпочитане половин час преди лягане.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: до 6 впръсквания на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Може да се наблюдава лека сънливост.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 132839/06.11.2019г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук