Doctor\'s Formulas Magnesium Gluconate 100mg 225ml

Doctor's Formulas Magnesium Gluconate 100mg 225ml

Орална хранителна добавка Липозомна магнезиева формула Допринася за нормалната функция на нервната система

код на продукта: 041042
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  72,16лв. (36,91€)

Doctor's Formulas магнезиев глюконат 100 mg перорална хранителна добавка с липозомна магнезиева формула 225 ml Хранителна добавка, липозомна формула, 225 ml перорален разтвор 8 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА АБСОРБЦИЯ И БИОНАЛИЧНОСТ НА АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА И В...  още

57,73лв. (29,53€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200403400703
ТЕГЛО: 430gr

Doctor's Formulas магнезиев глюконат 100 mg перорална хранителна добавка с липозомна магнезиева формула 225 ml

Хранителна добавка, липозомна формула, 225 ml перорален разтвор

8 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА АБСОРБЦИЯ И БИОНАЛИЧНОСТ НА АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА И ВИТАМИНИ

ПОДХОДЯЩ ЗА ВЕГАНИ И ВЕГЕТАРИАНЦИ

НОВА ОПАКОВКА

Проблеми във физиологичната функция в резултат на магнезиев дефицит

Магнезий и хипомагнезиемия

MAGNESIUM GLUCONATE 100mg е хранителна добавка, съдържаща магнезиев глюконат и магнезиев диглицинат, която допринася за нормалното функциониране на нервната система, нормалната мускулна функция и нормалната психологическа функция.

Магнезият е жизненоважен за всяка функция на тялото от производството на протеини, хормони и енергия до регулирането на кръвното налягане, глюкозата, сърдечната честота и съня.

Липозомната формула на магнезиевия глюконат показва най-високите нива на бионаличност и абсорбция, защото съчетава най-добрата форма на магнезий с липозомна технология!

Липозомната технология на формулиране води до по-голяма абсорбция и бионаличност на активни вещества и витамини. Липозомите имат няколко предимства, когато става въпрос за доставяне на витамини и хранителни добавки:

предпазва активното вещество от окисление и разграждане в киселото pH на стомаха

повишават абсорбцията и бионаличността в сравнение със свободните и други конвенционални фармацевтични носители (т.е. таблетки, суспензии и капсули).

Липозоми

Липозомите принадлежат към колоидните дисперсии на системи за транспортиране на биоактивни молекули, които имат способността да ги транспортират, подобрявайки тяхната ефективност. Размерите на липозомите в зависимост от метода на тяхното получаване и физикохимичните характеристики на техните структурни единици са от порядъка на нанометри до порядъка на няколко микрометра.

Исторически погледнато, в началото на 60-те години на миналия век имаше тенденция да се изучават биофизичните свойства на колоидни системи, които имат липиден и фосфолипиден състав, с цел да се разберат биофизичните функции на клетките. Биофизикът A.D. Bangham изучава липидни колоидни дисперсии, за да симулира клетъчни мембрани и да изследва тяхната функционалност.

Липозомите, тъй като са приготвени от структурни материали като тези на нашите клетки, имат предимства, свързани с „приятелството“ на човешките тъкани. Те имат способността да транспортират липофилни биоактивни молекули, които не се разтварят лесно във водна среда и следователно имат проблеми с абсорбцията и бионаличността, напр. витамини, куркумин и др., но също и водоразтворими или амфифилни молекули, подобряват по отношение на скоростта на разтваряне и усвояването им през стомашно-чревния тракт.

Липозомите могат и наистина транспортират биоактивни вещества и подобряват тяхното проникване през бариерите на стомашно-чревния тракт и са ефективни „превозни средства“ за транспортиране на биоактивни молекули.

Липозомната технология и особено иновативната технология на супрамолекулни фосфолипидни комплекси с липидна двуслойна структура може да подобри терапевтичната ефикасност на хранителните добавки и е иновация в тази област, давайки висока добавена стойност на крайната дозирана форма.

Текстът е създаден със сътрудничеството на Лабораторията по фармацевтични нанотехнологии към Департамента по фармация на Националния и Каподистрийски университет в Атина

Библиография: (1) K. Demetzos. Фармацевтични нанотехнологии. Основни принципи и практически приложения“, Изд. Parisianou, 2014 (2) Y. Perrie, T. Rades „Фармацевтична технология – транспортиране и целенасочено действие на лекарствата“, научен редактор K. Demetzos, изд. Парижану, 2016 г.

E.O.F. Номер на уведомлението: 47422 / 27.04.2018г

(Номерът на уведомлението към E.O.F. не замества разрешението за търговия от E.O.F.)

7,5 ml / ден

*Можете да го смесите с вода или сок, ако желаете.

*Разклатете преди всяка употреба

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

• Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

• S/D не трябва да се използва като заместител на балансирана диета.

• Пазете от малки деца.

• Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

• Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

СЪСТАВ В ХРАНЕНИЯТА

НА ДНЕВНА ДОЗА(7.5 ml)

Магнезиев глюконат

&

Магнезиев диглицин

100 mg

Липозомна препоръка:

Фосфатидилхолинов комплекс с глицерин

(от генетично модифициран слънчоглед)

125 mg

Други съставки:

пречистена вода, глицерин, ксантанова смола, гума арабика, естествен аромат на ананас, стевиолови гликозиди, калиев сорбат.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук