Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh Deo Spray 150ml

Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh Deo Spray 150ml

Усъвършенстван мъжки дезодорант с дълготрайна свежест и дискретен аромат

код на продукта: 054029
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  11,51лв. (5,89€)

Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh Deo Spray Advanced Мъжки дезодорант с отличителен дълготраен аромат на свежест 150 ml Нищо не е по-хладно от Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh спрей за мъже, който защитава до 72 часа и има свеж аромат. С технол...  още

9,21лв. (4,71€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8720181284892
Вижте също и продуктите в категориите:
Дезодоранти против изпотяване, Дезодорант Грижа за мъже

Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh Deo Spray Advanced Мъжки дезодорант с отличителен дълготраен аромат на свежест 150 ml

Нищо не е по-хладно от Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh спрей за мъже, който защитава до 72 часа и има свеж аромат. С технология с тройно действие за грижа за кожата на подмишниците и защита от пот и миризми.

Ефективен 72 часов дезодорант против изпотяване за мъже

  • Технология с тройно действие за защита от пот, миризма и кожа
  • Дълготраен аромат за свежи подмишници
  • Нашият уникален ¼ овлажнител успокоява сухите подмишници
  • Активните съставки създават силна бариера срещу потта и миризмата
  • Одобрено от PETA
  • Веган дезодорант и антиперспирант

Нуждаете се от антиперспирант за свежи подмишници? Представяме ви дезодорант против изпотяване Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh. Както подсказва името, той създава освежаващ, воден аромат, който ви кара да се чувствате освежени. Но най-доброто от всичко е, че помага за предпазване на потта от миризми, така че да можете да прекарате деня си с увереност.

Проектиран с революционната технология Triple Action, този дезодорант и антиперспирант осигурява защита срещу изпотяване и миризми за 72 часа, като помага за хидратиране на кожата на подмишниците и осигурява свеж антиперспирантен аромат, който продължава цял ден.

Обогатен с нашия уникален овлажняващ крем ¼, Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh помага за хидратиране на кожата на подмишниците, което води до гладки и здрави подмишници. Няма нищо по-добро от този спрей дезодорант против изпотяване за мъже.

Идеален за:

Защита от пот + миризми
Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh е направен с технология с тройно действие, която предпазва от изпотяване и миризми за 72 часа, като същевременно помага да поддържате кожата си влажна и я предпазва от сухота. Резултатът: Свежи подмишници, които не ви пречат да правите каквото искате, когато искате.

Дълготрайна свежест
Този свеж антиперспирант е наситен с ободряващ воден аромат, който ви кара да се чувствате уверени и спокойни веднага щом го нанесете. Какво може да бъде по-добре за следващия ден?

Превъзходна грижа за подмишниците
Всички знаем, че антиперспирантът може да причини дразнене или сърбеж в подмишниците. Ето защо нашата формула е направена с нашия уникален ¼ овлажнител, който ви осигурява грижата за кожата на подмишниците, която заслужавате.

Опитайте тази:

Ако винаги сте в движение, сложете Dove Men+ Care Advanced Cool Fresh в чантата, чекмеджето на бюрото или куфара си за лесен достъп до ефективна защита, където и да сте.

Разклатете съда, за да активирате съставките. Дръжте го на 15 см от подмишницата в изправено положение. Направете две или три кратки впръсквания – не повече от 1 или 2 секунди – и сте готови.

ВНИМАНИЕ:
Да не се използва върху наранена кожа. Прекратете употребата, ако възникне дразнене. Не вдишвайте съдържанието. Използвайте кратки спрейове в добре проветриво помещение. Избягвайте продължително пръскане. Не пръскайте близо до очите. Следвайте инструкциите за употреба. ОПАСНОСТ: Изключително запалим аерозол. Контейнер под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Не пушете. Не пръскайте близо до пламък или друг източник на запалване. Не пробивайте и не изгаряйте дори след употреба. Да се пази от слънчевите лъчи. Не излагайте на температури над 50°C. Далеч от деца.

Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Glycine, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Calcium Chloride, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Спрей дезодорантите нямат PAO, защото не влизат в контакт с атмосферата.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук