Dr. Wolz Curcumin Extrakt 45, 40caps

Dr. Wolz Curcumin Extrakt 45, 40caps

Хранителна добавка с екстракт от куркума с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства

код на продукта: 050491
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  91,79лв. (46,95€)

Dr. Wolz Curcumin Extrakt 45 Хранителна добавка с екстракт от куркума с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства 40caps Curcumin Extrakt 45 Dr. Wolz гарантира значително повишаване на бионаличността на куркумин и осигурява на организма възмож...  още

71,59лв. (36,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200321011197
ТЕГЛО: 100gr

Dr. Wolz Curcumin Extrakt 45 Хранителна добавка с екстракт от куркума с противовъзпалителни и антиоксидантни свойства 40caps

Curcumin Extrakt 45 Dr. Wolz гарантира значително повишаване на бионаличността на куркумин и осигурява на организма възможно най-много, за да могат ползите от него да се използват напълно.

Бионаличността на куркумин на Curcumin Extrakt 45 Dr. Wolz е над 40 пъти по-силна от чистия прах или конвенционалните продукти с куркумин! Как е възможно това? Мастноразтворимите (липофилни) молекули на куркумин са вградени в циклични олигозахаридни молекули (така наречените циклодекстрини), за да образуват хидрофилна (щадяща водата) външна обвивка и липофилна кухина вътре.

Молекулите на куркумина остават в тази кухина, докато достигнат червата. Там те се транспортират отделно от молекулите на циклодекстрина до чревната стена, където сега могат да бъдат абсорбирани, докато циклодекстринът се разгражда и екскретира.

Подходящо за вегани

№ Запознаване EOF: 127998/25-10-2019

Продуктът не подлежи на процес на лицензиране

Приемайте по 1-3 капсули на ден, за предпочитане след хранене.

Затворете внимателно капачката след всяка употреба. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми. Да се съхранява на хладно и сухо място (до 25°C), далеч от деца.

Телефонен номер на Центъра по отрови: 210 7793777.

Без
глутен, лактоза, фруктоза, оцветители, пиперин или полисорбати

Средна хранителна стойност На капсула
Куркуминоиди 50 mg

Компоненти
Съдържание на капсулата: Микрокапсулиран куркумин (γ-циклодекстрин, куркумин 15%). Обвивка на капсулата: хидроксипропил метилцелулоза.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук