Durex Perfect Connection Long Lasting Lubrication Дълготраен лубрикант 50ml

Durex Perfect Connection Long Lasting Lubrication Дълготраен лубрикант 50ml

код на продукта: 038308
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  22,33лв. (11,42€)

Durex Perfect Connection Long Lasting Lubrication Дълготраен лубрикант 50мл Силиконовият лубрикант Perfect Connection предлага копринено и чувствено изживяване за вас и вашия партньор за по -дълго време. Идеални за любовна игра и сексуални преживя...  още

21,86лв. (11,18€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5208070000882
ТЕГЛО: 71gr
Вижте също продукти в тази категория:
Лубриканти

Durex Perfect Connection Long Lasting Lubrication Дълготраен лубрикант 50мл

Силиконовият лубрикант Perfect Connection предлага копринено и чувствено изживяване за вас и вашия партньор за по -дълго време. Идеални за любовна игра и сексуални преживявания, смазките на силиконова основа издържат по-дълго от лубрикантите на водна основа. Останете съсредоточени в момента с по -малко почивки, тъй като няма да се налага да спирате и прилагате отново продукта толкова често. Използвайте ги в комбинация с 10-частните презервативи Durex Perfect Connection за още по -течно приятно усещане.

  • Изключително мека, копринена смазка
  • Изработен от силикон, така че издържа по -дълго до следващото му използване
  • Тя може да даде по -меко усещане, което води до по -приятно изживяване

Инструкции за употреба:Отворете капака и натиснете леко, за да нанесете върху тялото си. Ако се използва с презерватив, използвайте лубриканта, след като първо сте поставили презерватива.

Предпазни мерки:

Внимание: Използвайте според инструкциите. Не е контрацептив, не съдържа спермициди, но може да намали скоростта на сперматозоидите. Избягвайте контакт с очите, върху кожата с порязвания или рани. В случай на дразнене, прекратете употребата. Ако вие или вашият партньор сте бременна или кърмите, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба. Ако изпитвате продължителна вагинална сухота или непрекъснато е необходимо използването на допълнителен лубрикант, консултирайте се с Вашия лекар по време на вагинален полов акт. Пазете продукта далеч от деца. Този продукт е на силиконова основа и може да оцвети.

Използвайте само смазочни материали, препоръчани за едновременна употреба с презервативи. Смазочни материали на маслена основа (вазелин, бебешко масло, парафинови вагинални добавки) и някои локални пенис или вагинални лекарства могат да повредят презерватива.

За анален полов акт използвайте допълнителна смазка от външната страна на презерватива.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук