Δώρο Juvena Skin Rejuvenate Lifting Day Cream Normal to Dry 5ml

Δώρο Juvena Skin Rejuvenate Lifting Day Cream Normal to Dry 5ml

Κρέμα Ημέρας που Συσφίγγει Ορατά το Δέρμα & Σμιλεύει το Περίγραμμα

код на продукта: 041596

Препоръчителна цена на дребно  0,00лв. (0,00€)

Δώρο Juvena Skin Rejuvenate Lifting Day Cream Normal to Dry 5ml Κρέμα Ημέρας που Συσφίγγει Ορατά το Δέρμα & Σμιλεύει το Περίγραμμα Κρέμα ημέρας διπλής δράσης που συσφίγγει ορατά το δέρμα και επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου . Ορατά αποτελέ...  още

Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 9007867786697
Вижте също продукти в тази категория:
Подаръци и Промоции Aptekapromahon.com

Δώρο Juvena Skin Rejuvenate Lifting Day Cream Normal to Dry 5ml

Κρέμα Ημέρας που Συσφίγγει Ορατά το Δέρμα & Σμιλεύει το Περίγραμμα

Κρέμα ημέρας διπλής δράσης που συσφίγγει ορατά το δέρμα και επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου . Ορατά αποτελέσματα χάρη στη Skin nona SC Technology και το εκχύλισμα αργκάν .

Για το δέρμα που δείχνει μειωμένη σφριγηλότητα και ασθενέστερα περιγράμματα. Με βάση τη μοναδική τεχνολογία SkinNova SC της JUVENA, αυτή η κρέμα προσώπου διπλού εφέ βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος. Σε συνδυασμό με το σύστημα Argan-Ceramid υψηλής απόδοσης, αναζωογονεί την εμφάνιση της επιδερμίδας αμέσως. Βοηθά στη διόρθωση της απώλειας ελαστικότητας, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Ορατά πιο σφριγηλό δέρμα με πιο ξεχωριστά περιγράμματα.

SKINNOVA SC TECHNOLOGY

Ερευνώντας τις διαδικασίες πίσω από τη γήρανση του δέρματος για πολλά χρόνια, οι επιστήμονες της JUVENA ανακάλυψαν μια παγκόσμια καινοτομία: η πηγή φρέσκου και νέου δέρματος βρίσκεται στο συνδυασμό δύο λαμπρών επιτευγμάτων: SkinNova SC Technology και Stem Cell Peptide. Η JUVENA αποκαλεί αυτή τη διπλή επανάσταση SkinNova SC Technology *. Υποστηρίζει ενεργά τη δραστηριότητα των βλαστικών κυττάρων του δέρματος - την πηγή φρέσκου νέου δέρματος - και ταυτόχρονα παρέχει το ιδανικό μικροπεριβάλλον για όλα τα κύτταρα του δέρματος. Αυτή η διπλή επανάσταση είναι μια εκπληκτικά αποτελεσματική αλλά απολύτως φιλική προς το δέρμα αρχή της ανανέωσης των κυττάρων, η οποία συμπυκνώνει, βελτιώνει την αναδιάρθρωση του προφίλ του δέρματος. Η ποιότητα του δέρματος είναι εμφανώς βελτιωμένη από το εσωτερικό. Φρέσκο ​​νέο δέρμα. Όπως πρόσφατα δημιουργήθηκε.

Πως δουλεύει

Με την αύξηση της ηλικίας, οι διαδικασίες αναγέννησης επιβραδύνονται και δεν λειτουργούν πλέον τέλεια. Κατά συνέπεια, σχηματίζονται λιγότερα κύτταρα, το δέρμα γίνεται πιο ξηρό, λεπτότερο και λιγότερο ελαστικό και εμφανίζονται γραμμές και ρυτίδες.

Η τεχνολογία SkinNova SC παρέχει το ιδανικό μικρο-περιβάλλον για τη βέλτιστη ανάπτυξη όλων των κυττάρων του δέρματος. Έτσι, μπορούν να αναπτυχθούν καλύτερα, είναι καλά εφοδιασμένα με θρεπτικά συστατικά και είναι πιο οργανωμένα.

Το StemCell Peptide μεταφέρεται σε ένα σύστημα μεταφοράς λιποσωμάτων στα βλαστικά κύτταρα του δέρματος και υποστηρίζει τη δραστηριότητά τους.

Αναπαράγονται και σχηματίζονται φρέσκα, νέα κύτταρα. Μέσω της Τεχνολογίας SkinNova, αυτά τα νέα κύτταρα μπορούν επίσης να αναπτυχθούν βέλτιστα…

Και, ταυτόχρονα, προστατεύεται η δυνατότητα ανανέωσης των βλαστικών κυττάρων.

Πάρτε μία ποσότητα με σπατουλίτσα η μπατονέτα και εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο μετά τη τονοτική λοσιόν κάθε πρωί . Απλώστε με ανοδικές κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα .

SkinNova SC Technology, Argan-Ceramid System, Hyaluronic Acid

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук