DyonMed Emino Test 1 бр

DyonMed Emino Test 1 бр

Тест за самопроверка за откриване на FSH хормон в урината и определяне на началото на менопаузата

код на продукта: 059283
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  22,37лв. (11,44€)

DyonMed Emino Test Тест за самопроверка за откриване на FSH хормон в урината и определяне на началото на менопаузата 1 бр. Емино тестът е автотест с изключително висока надеждност при откриване на FSH хормона в урината. Можем да предотвратим меноп...  още

22,37лв. ()
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200251203297
Вижте също продукти в тази категория:
Covid Self-Test

DyonMed Emino Test Тест за самопроверка за откриване на FSH хормон в урината и определяне на началото на менопаузата 1 бр.

Емино тестът е автотест с изключително висока надеждност при откриване на FSH хормона в урината. Можем да предотвратим менопаузата, като кажем „да“ на превенцията и отделим само 5 минути.

Прилагането на Емино тест може да стане при поява на симптоми, като горещи вълни, чувство на умора, сухота на влагалището, нестабилен цикъл и др.

  1. Извадете теста от алуминиевата кутия,
  2. Отстранете капачката от теста (Фигура 1).
  3. Завъртете теста така, че прозорецът с резултатите да не е обърнат към вас.
  4. Задръжте теста в директна струя от урината ви за най-малко десет секунди, така че урината да може достатъчно да премине през абсорбиращата подложка на устройството (Фигура 2).
  5. След уриниране затворете отново теста и го поставете върху равна повърхност с прозорчето за резултата нагоре (Фигура 3).
  6. Резултатът от теста трябва да бъде отчетен в рамките на 5 минути. Не отчитайте резултата след 10 минути.

Тълкуване на резултатите

Положителен
Интензитетът на цвета на тестовата линия („T“) е същият или по-силен от този на контролната линия („C“). Резултатът от теста означава положителен резултат.

Отрицателна
Контролната линия („C“) се появява в тестовия прозорец, но тестовата линия (T) не се вижда. Интензитетът на цвета на тестовата линия („T“) е по-слаб от този на контролната линия („C“). Горните два резултата от теста означават отрицателни резултати.

Отказ
Тестът е невалиден, ако контролната линия не се вижда след пет минути. Тестът е неуспешен или тестовата процедура не е спазена правилно. Проверете тестовата процедура и повторете теста с ново тестово устройство.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук