Elgydium Gel Toothpaste Baby 6-48m, 30ml

Elgydium Gel Toothpaste Baby 6-48m, 30ml

Органична паста за зъби с лайка за нежно почистване на бебешките зъби

код на продукта: 051292
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  8,29лв. (4,24€)

Elgydium Gel Toothpaste Baby 6-48m Органична паста за зъби с лайка за нежно почистване на бебешки зъби 30 мл Натурална, сертифицирана органична паста за зъби, която нежно почиства зъбите на бебето. Формула без флуорид, съдържаща органична вода ...  още

7,47лв. (3,82€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3577056024955

Elgydium Gel Toothpaste Baby 6-48m Органична паста за зъби с лайка за нежно почистване на бебешки зъби 30 мл

Натурална, сертифицирана органична паста за зъби, която нежно почиства зъбите на бебето.

Формула без флуорид, съдържаща органична вода от цветя на лайка.
Натурална паста за зъби без флуорид с ОРГАНИЧНА лайка.

Миенето на зъбите от ранна възраст е важно. С естествен състав без флуорид и с минимални съставки и органична лайка, пастата за зъби ELGYDIUM Baby допринася за добрата орална хигиена при децата.
Доброто четкане намалява натрупването на бактерии, причиняващи кариес, които атакуват млечните зъби от много ранна възраст. Неабразивната формула с малко пяна е подходяща за деца на възраст от 6 месеца — когато никнат първите зъбки на бебето — до 2 години. Количество паста за зъби с гелообразна текстура с размер на оризово зърно, нанесено директно върху подходяща четка за зъби (малка глава и ергономична дръжка) позволява нежното почистване на млечните зъби.
Идеалната възможност да композирате симфония от забавни звуци с вашето бебе! Това е перфектната паста за зъби за ежедневно миене на зъби от възрастен. Ами ако вашето бебе все още не може да изплюе пастата за зъби? Бебешката паста за зъби ELGYDIUM може да се използва от бебета, които все още не могат да плюят.

Веднъж дневно.
Четкане веднъж на ден от възрастен. Нанесете паста за зъби с размер на оризово зърно с помощта на четка за зъби, след което отстранете излишъка с помощта на четката за зъби, след като изплакнете с вода.

HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. WATER (AQUA). CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER/LEAF/STEM WATER (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER/LEAF/STEM WATER)*. ERYTHRITOL. GLYCERIN. CELLULOSE GUM. ALGIN. CITRIC ACID. POTASSIUM SORBATE. SODIUM BENZOATE.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук