Elicina Eco Plus Cream 50ml

Elicina Eco Plus Cream 50ml

Подхранващ регенериращ крем от охлюви за суха - чувствителна кожа

код на продукта: 012794
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  111,75лв. (57,16€)

Elicina Eco Cream Подхранващ регенериращ крем от охлюви за комбинирана мазна кожа 50 мл Elicina е оригиналният крем, открит от семейство Bascunan и произведен в Чили от компанията на семейството Bascunan, наречена Cosmeticos Elicina Ltda. Elicina ...  още

93,88лв. (48,02€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7805159000108

Elicina Eco Cream Подхранващ регенериращ крем от охлюви за комбинирана мазна кожа 50 мл

Elicina е оригиналният крем, открит от семейство Bascunan и произведен в Чили от компанията на семейството Bascunan, наречена Cosmeticos Elicina Ltda. Elicina е защитена с международен патент.

Тази нова форма се нарича Еко, защото е направена според новите стандарти за подобрение по отношение на консерванти, използвани за запазване на продукта за дълго време.

   Голямата тайна на Elicina е малкият размер на молекулите, които съдържа, което му позволява да се абсорбира бързо и да достигне дълбоко до корена на проблема. Всички негови съставки са комбинирани в едно вещество: слюнката на охлюв.

ELICINA е перфектен за хора със смесена или мазна кожа. ELICINA не съдържа овлажнители, така че препоръчваме на тези със суха кожа да използват новата ELICINA PLUS, за да избегнат прекомерна сухота или издърпване, причинени от ексфолиращото действие на екстракта.

Продуктите на ELICINA са създадени да бъдат максимално естествени. Съставът му е: 80% екстракт и 20% помощни вещества.
Вие също трябва да сте един от тези, които се радват на големите и реални ползи, които могат да предложат само изобретателите и създателите на крема от охлюви.

ЛИЦЕ: Нанасяйте малко количество от крема ELICINA два пъти дневно върху чиста кожа. Избягвайте контакт с очите, с цел да се предотврати евентуално раздразнение. В случай, на таково, изплакнете обилно с вода. Поради факта, че ELICINA не е мазен крем и бързо се абсорбира от кожата, може да нанесете грим върху лицето, непосредствено след използването на ELICINA.

ТЯЛО: Нанасяйте малко количество от крема ELICINA два пъти дневно. Кремът ELICINA не оставя петна по дрехите или по кожата вследствие на директен контакт със слънчевата светлина. Не съдържа ароматизатори или оцветители. В  момента на нанасяне на крема върху кожата, ще забележите тънка бяла лента, която се абсорбира от кожата за секунди. Не е необходимо втриване на продукта в кожата. Прилагайте крема, както всеки друг крем и ще забележете ефекта му върху вашата кожа. 

Кремът е нправен от секрецията на охлюв, който живее в Чили и се нарича Helix Aspersa Muller. Съставът на Elicina е напълно натурален и включва секрети от охлюва: алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина и витамини А, С и Е.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук