Eludril Gums Mouthwash for Sensitive Gums 500ml

Eludril Gums Mouthwash for Sensitive Gums 500ml

Решение за уста за чувствителни венци

код на продукта: 041138
Само три продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  24,44лв. (12,50€)

Eludril Gums Вода за уста за чувствителни венци Уста за уста за чувствителни венци 500ml ELUDRIL GUMS е ежедневна вода за уста за употреба след всяко измиване, за да се насладите отново на здрави и успокоени венци и за ежедневен комфорт. ELUDRI...  още

20,76лв. (10,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3577056024245
ТЕГЛО: 530gr

Eludril Gums Вода за уста за чувствителни венци Уста за уста за чувствителни венци 500ml

ELUDRIL GUMS е ежедневна вода за уста за употреба след всяко измиване, за да се насладите отново на здрави и успокоени венци и за ежедневен комфорт.

ELUDRIL GUMS е адаптиран за тези, които страдат от чувствителни венци, особено при четкане, и за тези, които искат да допълнят ефективността на четкането, за по-добър контрол на плаката, основната причина за проблеми с венците (чувствителност, дразнене и др.).

ELUDRIL GUMS не съдържа алкохол, готов е за употреба и се бори ефективно с бактериалния растеж в продължение на 12 часа, за да поддържа здрави венци и намалява дискомфорта в венците (болка, зачервяване и стягане) за възстановяване на комфорта на венците.

Комбинирайки ефективността и удоволствието от използването, тази вода за уста помага на венците да станат два пъти по-чувствителни след 3 седмици употреба. Приятният вкус на мента и усещането за свежест са перфектно адаптирани към ежедневната употреба.

ELUDRIL GUMS също така се ангажира да намали своя отпечатък върху околната среда чрез рециклируеми и 100% рециклирани пластмасови PET бутилки.

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

Ефективно се бори с плаката в продължение на 12 часа
Успокоява чувствителните венци
Без алкохол
ЕФЕКТИВНО ЗА

Хладен дъх
Раздразнени венци
Зъбна плака
ПРЕПОРЪЧЕН ЗА

Възрастни
Деца над 12 години
ПРОФЕСИОНАЛЕН ВИЖ

За да се възстанови комфорта на венците, е необходимо да се намали образуването на зъбни плаки, причина за дразнене на венците. Комбинацията от двата агента против плака O-Cymen-5-ol 0,05% и Eugenol значително намалява зъбната плака само за 22 дни употреба и осигурява 12 часа антибактериална защита срещу разпространението на плака.

За тези, които искат да се насладят на успокояващи венци, комбинацията от 2 активни съставки, признати за тяхната ефективност (съдържаща се и в Perioblock Care) позволява защитата на венците: Глициризинова киселина (100% натурален екстракт от корен от женско биле) и, отново, Eugenol ( 100% натурален екстракт от карамфил).

Мекият ментов вкус на ELUDRIL GUMS ще остави приятно усещане в устата ви.

Глициризинова киселина: 0,1%.

Евгенол: 0,01%.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Клинично проучване, включващо 42 души (34 възрастни и 10 юноши), е оценило ефектите от използването на ELUDRIL GUMS сутрин и вечер след измиване (15 ml за 30 секунди) в продължение на 3 седмици.

- значително намаление с 56% при гингивит след 3 седмици.

- значително намаляване на плаката с 43% след 3 седмици

- 98% от участниците съобщават, че след 3 седмици употреба венците им са станали по-здрави, здрави и по-добре защитени. Освен това 95% съобщават, че имат възпалени венци.

- 100% от участниците са оценили автентичния вкус на ELUDRIL GUMS, който оставя хладно и здраво усещане в устата.

Сутрин и вечер, след измиване с четка, изплакнете устата си за 30 секунди с 15 ml неразреден Eludril Gumi. Плюй. Не изплаквайте с вода след използване на разтвора. Не поглъщай. Да не се използва от деца под 12 години.

O-Cymen-5-ol: 0,05%.

Глициризинова киселина: 0,1%.

Евгенол: 0,01%.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук