Embryolisse Beauty Oil 100ml

Embryolisse Beauty Oil 100ml

Овлажняващо и подхранващо масло за лице - тяло - коса

код на продукта: 036293
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  56,70лв. (29,00€)

Embryolisse Beauty Oil Овлажняващо и подхранващо масло за лице - тяло - коса 100 мл Масло, което щедро обгръща кожата, предлага комфорт и защита, като в същото време дарява красива кожа и коса. Той е естествен, ценен и копринено гладък. Хидролипид...  още

43,66лв. (22,33€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3350900000615
ТЕГЛО: 200gr

Embryolisse Beauty Oil Овлажняващо и подхранващо масло за лице - тяло - коса 100 мл

Масло, което щедро обгръща кожата, предлага комфорт и защита, като в същото време дарява красива кожа и коса. Той е естествен, ценен и копринено гладък. Хидролипидната мембрана, която е естествената защита на кожата, се влияе от температурните промени и става по-малко ефективна. Затова нейното възстановяване е много важно за естествената красота на кожата.

Благодарение на ценните мастни киселини, които съдържа, Beauty Oil хидратира, подхранва и се грижи за кожата и косата, образувайки копринен воал. Въпреки че принадлежи към категорията на сухите масла с фина, немазна текстура, то ефективно защитава кожата с ефект на "двойна кожа". Помага на кожата да възвърне своята мекота, еластичност и блясък.

лице:

  1. Използвайте самостоятелно (няколко капки са достатъчни) или в комбинация с вашия дневен или нощен крем, осигурява защита и комфорт.
  2. С попиващи движения нанесете сутрин върху лицето за красива кожа за минути.

Тяло:

За да усъвършенствате своя тен и за копринено гладка кожа, нанасяйте сутрин и вечер с масажиращи кръгови движения, като обръщате внимание на по-сухите зони като крака, лакти и др. В противен случай смесете няколко капки с крема за тяло.

Ръце:

С маслото масажирайте ръцете си вечер преди лягане.

коса:

  1. Погрижете се за краищата на косата си.
  2. Нанесете една до две капки в краищата на косата сутрин и вечер преди оформяне, за да защитите косата и да я поддържате хидратирана.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PROPANEDIOL DICAPRYLATE. DICAPRYLYL ETHER. BUTYROSPERMUM PARKI I (SHEA) BUTTER EXTRACT. PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL. PUNICA GRANATUM SEED OIL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT. PARFUM (FRAGRANCE). TOCOPHEROL. LIMONENE. HYDROXYCITRONELLAL.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук