Eubos Urea 10% Foot Cream За суха и груба кожа,  на краката  кожни  втвърдявания 100ml

Eubos Urea 10% Foot Cream За суха и груба кожа, на краката кожни втвърдявания 100ml

код на продукта: 002237
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  25,42лв. (13,00€)

EUBOS MED. Dermatological Skin Care. EUBOS UREA. Η σειρά UREA της EUBOSза суха кожа, е специфично лечение на суха и много суха кожа, която е разработена, за да се засили защитната функция. Пречистване на суха и много суха кожа изисква много специа...  още

25,42лв. (13,00€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4021354037555

EUBOS MED. Dermatological Skin Care.

EUBOS UREA. Η σειρά UREA της EUBOSза суха кожа, е специфично лечение на суха и много суха кожа, която е разработена, за да се засили защитната функция. Пречистване на суха и много суха кожа изисква много специални грижи, тъй като значително намаляване на липидната може да бъде причина за суха кожа или да доведе до влошаване на състоянието на кожата, като напр атопичен дерматит.

Урея серия като основен урея активна съставка, която е естествен компонент на нормална кожа овлажняващ агент. Уреята се свързва влагата и значително увеличава хидратацията на кожата роговия слой на. Той действа леко кератолитично, вместо горните слоеве на кожата. Той укрепва кожната бариера и кожата става по-гладка. В комбинация с млечна киселина и нейните соли и глицерола, осигурява продължителен овлажняващо действие, значително изглажда кожата и намалява сърбеж.


Eubos Urea 10% крем за крака

Уникален състав, специално обогатен карбамид за суха и груба кожа, гамаши и кожата на краката втвърдяване

Значително увеличава капацитета хидратация, като едновременно полиране на горните слоеве на кожата и подобрява възстановяването му. Алантоин, освежаващия ментола, млечна киселина, и от специфична комбинация от липидния ценно масло и глицерин осигури кадифена текстура и еластичност на кожата. Подходящ за придружаващия грижите за пациенти с диабет.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук