Eva Intima My Cleansing Fluid Disorders 100ml

Eva Intima My Cleansing Fluid Disorders 100ml

Противосърбежна външна почистваща течност за случаи на гъбична инфекция

код на продукта: 040007
Само три продукти са на разположение!
Eva

Препоръчителна цена на дребно  28,39лв. (14,52€)

Eva Intima My Cleansing Fluid Disorders 100ml Противосърбежна външна почистваща течност за случаи на гъбична инфекция Eva Intima Mycosis Liquid Cleanser е иновативно медицинско изделие, специално проектирано за почистване на външните полови орг...  още

22,42лв. (11,47€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205152012580
ТЕГЛО: 148gr
Вижте също продукти в тази категория:
гъбични инфекции - инфекции на пикочните пътища

Eva Intima My Cleansing Fluid Disorders 100ml

Противосърбежна външна почистваща течност за случаи на гъбична инфекция

Eva Intima Mycosis Liquid Cleanser е иновативно медицинско изделие, специално проектирано за почистване на външните полови органи в случаи на инфекция от гъбични щамове на Candida spp.

Употребата му се препоръчва в комбинация с лечение за лечение на гъбични инфекции на гениталната система с всякаква етиология.

Препоръчва се и за дермална употреба на други части на тялото.

Подходящ за жени и мъже.

Течен почистващ препарат за микоза Eva Intima с борна киселина, масло от чаено дърво и млечна киселина помага за инхибиране на растежа на гъбички, възстановявайки киселинния баланс на района. Обогатен с билкови екстракти (лайка, бизаболол, алое) и пантенол, той успокоява незабавно от сърбеж, като същевременно регенерира увредената и раздразнена област на външните полови органи по време на процеса на почистване.

Преди да приложите какъвто и да е друг продукт, почистете внимателно зоната с течен почистващ препарат Eva Intima Mycosis. Нанесете желаното количество Eva Intima Mycosis Liquid Cleanser върху ръката си и създайте пяна, като използвате малко количество вода. Измийте добре мястото с пяната и след това изплакнете обилно с вода. Повторете употребата според указанията на Вашия лекар. Сексуалният партньор може да приложи течния почистващ препарат Eva Intima Mycosis, следвайки същата процедура, ако се наблюдават симптоми и по съвет на лекар.

В случай на вагинална инфекция от Candida spp. Препоръчва се лечение с вагинални яйцеклетки Eva Intima Mycosis, докато за лечение на гъбични инфекции на външните гениталии се препоръчва лечение с Eva Intima Mycosis Spray, предимно следвайки инструкциите на Вашия лекар.


Само за външна употреба.

Да не се използва при деца под 3 години.

В случай на постоянен дискомфорт или дразнене, се препоръчва да се прекрати употребата и да се потърси медицинска помощ.

Съхранявайте на сухо и хладно място (15-25 οC), далеч от деца.

Да не се използва при деца под 3 години и от жени по време на бременност и кърмене.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук