Fillerina 12HA Densifying Filler for Eyes & Eyelids Serum Grade 3, 15ml

Fillerina 12HA Densifying Filler for Eyes & Eyelids Serum Grade 3, 15ml

Серум за попълване и запълване на бръчки за очи и клепачи

код на продукта: 053305
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  184,94лв. (94,60€)

Fillerina 12 HA Уплътняващ пълнител за очи и клепачи Серум Клас 3 Попълване на бръчки и запълващ серум за очи и клепачи 15 ml Дермо-козметичен филър с двойно интензивно действие на Skin Replenishment и Wrinkle Filling за очи и клепачи. Запълващ...  още

155,34лв. (79,46€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8051417946209

Fillerina 12 HA Уплътняващ пълнител за очи и клепачи Серум Клас 3 Попълване на бръчки и запълващ серум за очи и клепачи 15 ml

Дермо-козметичен филър с двойно интензивно действие на Skin Replenishment и Wrinkle Filling за очи и клепачи.

Запълващо действие: 12 хиалуронови киселини с различно молекулно тегло и запълващо действие в определени зони на лицето.
Действие за попълване на обема: 3 молекули колаген и 2 молекули еластин за подобряване на еластичността и стегнатостта на кожата.

Fillerina е първият неинвазивен филър, метод за възстановяване на кожата, който е глобална иновация благодарение на патентованата трансдермална технология, базирана на много ниското молекулно тегло на активните вещества. Това е основното условие, което осигурява целенасоченото им проникване в слоевете на кожата. Благодарение на точно това контролирано проникване, активните съставки са наистина ефективни.

Кожата в зоната около очите е много тънка и получава голям механичен натиск всеки ден от изражението на лицето, поради което е особено уязвима от износването с времето и постепенната загуба на запаси от хиалуронова киселина и колаген. Това води до появата на силни бръчки около очите и значително намаляване на плътността на кожата, което води до загуба на тонуса на горния клепач.

ПОПЪЛНЕТЕ ДЕЙСТВИЕ

Fillerina 12HA Попълване на кожата и запълване на бръчки за очи и клепачи съдържа висока концентрация на патентован комплекс от 12 молекули хиалуронова киселина с различно молекулно тегло, които проникват особено ефективно в различните слоеве на кожата (ex vivo тест с Franz Cells), постигайки изпълване и възстановяване на обема на кожните тъкани. В допълнение, съставката Acetyl Hexapeptide-30 засилва ефекта против бръчки в зоната около очите и върху клепачите, спомагайки за намаляване на микроконтракциите на кожата, незабавно намалявайки мимическите линии.

АКЦИЯ ЗА ПОДМЕНЯНЕ НА ОБЕМ

Процедурата Fillerina 12HA за възстановяване на кожата и попълване на бръчки за очи и клепачи съчетава 3 колагенови молекули с различно молекулно тегло, които, прониквайки в дермата (ex vivo тест с Franz Cells), насърчават увеличаването на плътността на извънклетъчната мрежа и подобряват запълващо и стягащо действие в комбинация с молекулите на хиалуроновата киселина. Поради хронологичното стареене, количеството и качеството на еластина, структурния протеин на еластичните влакна, също намалява, което намалява еластичността на кожата и допринася за отпускането на кожата. Композицията комбинира 2 молекули еластин с различно молекулно тегло, които са специално насочени към попълване на тази загуба и възстановяване на еластичността и стегнатостта на кожата. Съставът е адаптиран към специалните нужди на зоната около очите за интензивно запълване на бръчките тип "пачи крак" и стягащо действие върху клепачите.

НИВО 3: За видими бръчки в околоочния контур и отпуснати клепачи.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН
Опаковка: Специалният апликатор на терапията е с плосък масажиращ накрайник, изработен от хипоалергичен материал. Съдържа 15ml Filler gel.

За да нанесете правилно продукта, внимателно натиснете горната част на ролката (за първото нанасяне ще трябва да я натиснете многократно). Напомпайте малко количество и го разнесете равномерно върху цялата област на дясното око и клепача с помощта на специалния накрайник. Повторете същото за лявата страна. Изчакайте 3 минути и след това завършете нанасянето, като масажирате с помощта на специалния сплескан накрайник, докато продуктът се абсорбира напълно. Специалният апликатор със сплескан овален връх позволява да се нанесе подходящо количество филър гел в зоната около очите и се използва за масажиране, което подобрява абсорбцията и ефективността на гела.

Важно: гелът трябва да се нанася върху чиста кожа. Нанесете продукта, както е описано по-горе, два пъти на ден, сутрин и вечер. За да подсилите действието на продукта, можете да повтаряте приложението няколко пъти на ден.
Съвети

  • Препоръчва се прием на две чаши вода преди нанасяне на Fillerina 12HA гел
  • Лечението се препоръчва да се прилага най-малко 1 месец и може да се повтаря няколко пъти в годината
  • Почиствайте апликатора с мека кърпа след всяка употреба, за да отстраните остатъците от продукта и от хигиенни съображения
  • Комбинирайте с Fillerina®12 HA Densifying -Filler Eye Contour кремове за цялостен ефект на запълване на бръчките в областта на очите

12 хиалуронови киселини Fillerina: молекулните тегла на 12-те хиалуронови киселини с изпълващо действие, съдържащи се в този състав, варират от 400 до 2 000 000 далтона и всички те са показали висок капацитет на проникване (ex vivo Franz Cells test) в различните слоеве на кожата постигане на запълване и попълване обема на кожните тъкани.
3 колагенови молекули: с различно молекулно тегло (2 000, 12 000 и 300 000 Da), които чрез проникване в дермата (ex vivo Franz тест) насърчават увеличаването на плътността на извънклетъчната мрежа и засилват запълващото действие, синергично с молекулите на хиалуроновата киселина .
2 молекули еластин: с различно молекулно тегло (1400 Da и 2200 Da), които са специално насочени към попълване на еластин и възстановяване на еластичността и стегнатостта на кожата.
Acetyl Hexapeptide-30: с действие против бръчки, намалява микроконтракциите на кожата и омекотява мимическите линии (активната съставка е преминала специално тестване).
Пентилен гликол, децилен гликол, каприлил гликол: повишават способността за проникване на функционалните активни съставки в кожата чрез обратимо модифициране на функцията на кожната бариера

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук