Fillerina 12HA Densifying Filler Night Cream Grade 4, 50ml

Fillerina 12HA Densifying Filler Night Cream Grade 4, 50ml

Нощен крем за лице против стареене за възстановяване на обема и запълване на бръчки

код на продукта: 053287
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  176,34лв. (90,20€)

Fillerina 12HA Densifying Filler Нощен крем Клас 4 Нощен крем за лице против стареене за възстановяване на обема и запълване на бръчки 50 ml Двоен интензивен нощен крем за възстановяване на кожата и запълване на бръчки. Запълващо действие: 12 х...  още

148,13лв. (75,77€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8051417829205
Вижте също и продуктите в категориите:
Нощна грижа, козметика, Кремове за лице, Грижа за лицето

Fillerina 12HA Densifying Filler Нощен крем Клас 4 Нощен крем за лице против стареене за възстановяване на обема и запълване на бръчки 50 ml

Двоен интензивен нощен крем за възстановяване на кожата и запълване на бръчки.

Запълващо действие: 12 хиалуронови киселини с различно молекулно тегло за кожни бръчки.
Действие за възстановяване на обема: 3 молекули колаген и 2 молекули еластин за укрепване на стегнатостта и еластичността на кожата.

Fillerina 12HA Нощен крем за обем и запълване е ежедневна грижа за цялото лице с действие против бръчки и възстановяване на кожата. Високата концентрация на комплекса от 12 хиалуронови киселини на трансдермалната технология Fillerina осигурява интензивно действие на филъра против бръчки върху лицето и шията. В същото време съставът е подсилен с 3 молекули колаген и 2 молекули нискомолекулен еластин с целенасочено действие за възстановяване на плътността и еластичността на кожата. Съставът е обогатен с други допълващи съставки. Освен това осигурява 24-часова интензивна дълбока хидратация, защита против стареене, реконструкция, интензивно подхранване и стягане, като в същото време оставя кожата обновена и сияйна.

Нощният крем Fillerina 12HA Volumizing and Filling се предлага в 3 различни степени с нарастващи концентрации на активни съставки, така че да може да се избере подходящата според нуждите на кожата:

Степен 4: Дълбоки бръчки и мимически линии. Старчески бръчки с видим, интензивен и неравномерен релеф. Интензивна загуба на тъканна плътност и обем. Кожа със силно намален тонус и еластичност. Видимо отпускане.

  • Отличителен аромат
  • ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН
  • Опаковка: туба от 50 мл

Нанася се ежедневно вечер върху чиста и суха кожа на лицето и шията, след завършване на интензивната терапия за лице Fillerina 12HA Densifying Filler Face Treatment за поддържане и подобряване на резултатите. Прилага се и самостоятелно като ежедневна грижа.

12 хиалуронови киселини Fillerina: молекулните тегла на 12-те хиалуронови киселини Fillerina, съдържащи се в тази формула, варират от 400 до 2 000 000 далтона и всички те са показали висок капацитет на проникване (ex vivo тест на Франц) в различните слоеве на кожата, постигайки запълване и попълване обема на кожните тъкани.
3 колагенови молекули: с различно молекулно тегло (2 000, 12 000 и 300 000 Da), които чрез проникване в дермата (ex vivo Franz тест) насърчават увеличаването на плътността на извънклетъчната мрежа и засилват запълващото действие, синергично с молекулите на хиалуроновата киселина .
2 молекули еластин: с различно молекулно тегло (1400 Da и 2200 Da), които са специално насочени към попълване на еластин и възстановяване на еластичността и стегнатостта на кожата.

Витамин Е: антиоксидантно действие, против стареене и възстановяване.

Масло от шеа: осигурява дълбоко подхранване на кожата и засилва обновяването на клетките.
Масла от пшеничен зародиш, дива роза, бадем: интензивно дълбоко подхранване, омекотяващи свойства.

Ацетилхексапептид 37: пептид, който допринася за трансдермалната циркулация на водата.
Matrifull: пептид, който стимулира синтеза на колаген в кожата.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук